• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojnić: Borac korak bliži jesenjoj tituli!

Stojnić sretan zbog pobjede Borca, ali i Nemanje Bilbije, koji se vraća treninzima. Osim čestitao pobjedu, a Ćiro oduševljen Banjalukom!

 Stojnić: Borac korak bliži jesenjoj tituli! Izvor: MONDO

Trener banjalučkog Borca Velimir Stojnić zadovoljan je pobjedom nad Željezničarom (2:0) u derbiju 8. kola Premijer lige BiH, koja je njegov tim približila jesenjoj tituli šampiona.

On je nakon sedmog trijumfa u osam susreta ove sezone saopštio još jednu odličnu vijest za navijače banjalučkog kluba - Nemanja Bilbija kreće u trenažni proces.

"Naš najbolji napadač Bilbija od ponedeljka se vraća redovnim treninzima, nakon što je zbog premorenosti propustio derbi sa Željom. Moram istaći da sam zadovoljan ovom pobjedom u vrlo teškoj utakmici, i sada mogu slobodno reći da smo za korak bliži tituli šampiona BiH ove jeseni", izjavio je Stojnić.

Njegov kolega sa klupe Sarajlija Amar Osim čestitao je pobjedu Banjalučanima, ali je podvukao da je njegov tim bio bolji u prvom poluvremenu.

"Borac je iz dva šuta postigao dva gola i prelomio utakmicu. Poslije toga, u ovako čvrstom meču gdje se vodila rovovska bitka na sredini terena, nismo imali šta da tražimo",
ocijenio je Osim.

Upitan za zdravstveno stanje oca Ivice Osima, šef struke Želje je rekao da se "Švabo" odlično oporavlja od moždanog udara, koji je dobio kao selektor selekcije Japana.

"Dobro se oporavlja ali ne vjerujem da će nastaviti da se bavi trenerskim poslom. Radio je 45 godina, sad je vrijeme za penziju i uživanje u druženju sa svojom ‘rajom’".



Ćiro: Banjaluka grad sporta, meč na nivou HNL-a

Na banjalučkom Gradskom stadionu u svečanoj loži u subotu uveče bilo je mnogo zvaničnika iz svijeta politike i sporta, među kojima Visoki predstavnik Valentin Incko i selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević.

Popularni Ćiro je u Banjaluku stigao da na djelu vidi Nemanju Bilbiju, koji je zbog bolesti propustio derbi.

"Došao sam zbog Bilbije, ali on je mlad, ima za njega vremena. Vidio sam još igrača koji su interesantni za reprezentaciju BiH, ali ne bih da govorim o imenima. Najvažnije je što je viđena odlična atmosfera, sa pravim sportskim navijanjem. Banjaluka je dokazala da je grad sporta i treba joj čestitati na tome. Što se same utakmice tiče, fudbal je bio na nivou hrvatskog prvenstva (HNL) koga često gledam",
rekao je "trener svih trenera".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC