• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Ni Žige, ni pobjede

Atletiko Madrid je na Mestalji poveo već u 7. minutu, ali je do remija protiv Valensije došao golom Maksija Rodrigeza po isteku regularnih 90.

 PRIMERA: Ni Žige, ni pobjede Izvor: MONDO

Poslije derbija 5. kola Primere: Valensija - Atletiko Madrid 2:2 (2:1), domaći tim ostao je bez još dva boda u borbi za treće mjesto na tabeli, jer su prva dva očigledno već "obezbijeđena" za Barselonu i Real Madrid, a gostujući tim ostao je bez pobjede u prvenstvu, bar do narednog vikenda.

Atletiko je poveo na Mestalji već u 7. minutu golom Kuna Aguera, ali je samo zahvaljujući pogotku Maksija Rodrigeza na isteku 90. minuta uspio da izbjegne i treći poraz od starta La Lige. U međuvremenu su, Pablo Henandez i David Vilja postigli golove za Valensiju, koja već ima sedam bodova manje od nezaustavljivog tandema na vrhu.

Ni na ovoj prvenstvenoj utakmici nije bilo minuta za Nikolu Žigića u timu Valensije.

Golove sa ovog meča, ali i ostalih duela Primere odigranih u subotu, možete pogledati na našem web portalu www.mtsmondo.com.

Ako prije početka meča nije mogao da se pretpostavi ishod, golovi jesu - oba tima imaju neviđene napadačke opcije i trapave odbrane. Četiri gola bila su "minimum".

Na kraju je više razloga da bude nezadovoljan ishodom imao trener Valensije, Unai Emeri.

"Ako budemo nastavili da igramo ovako, češće ćemo pobjeđivati, nego igrati neriješeno i gubiti. Trebalo je da dobijemo ovaj meč", rekao je Emeri, koji je prokomentarisao zvižduke navijača, kada je odlučio u drugom poluvremenu da zamijeni vezistu Evera Banegu.

"Banega je bio iscrpljen, nije mogao da trči i zato sam ga zamijenio. Trebalo je bolje da se branimo. Navijači su bili uz tim i poslije te izmjene i poslije gola u 90. minutu, a ljuti su zato što rezultat nije bio povoljan",
dodao je Emeri.

Njegovog kolegu iz Atletika, Abela Mesina, vjerovatno bi obradovao bod sa stadiona na kojem rijetko slave i Barselona i Real, ali ovako - on može samo da se nada da neće biti smijenjen prije prve naredne utakmice svog tima.

Madriđani nisu pobijedili na pet mečeva u prvenstvu, ali ni u prvom kolu Lige šampiona, protiv Apoela na svom terenu, tako da predsjednik Atletika Enrike Serez već razmišlja da otpusti Mesina i dovede Lućana Spaletija ili Bernda Šustera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC