• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Vidić ili Džeko, pitanje je sad?

Da li će "bosanski dijamant" da nadmudri Srbina ili će biti obrnuto, saznaćemo u srijedu uveče poslije meča Lige šampiona na "Old Trafordu".

 LŠ: Vidić ili Džeko, pitanje je sad? Izvor: MONDO

Evropski prvak Mančester junajted naredne srijede dočekuje debitanta u Ligi šampiona - njemački Volfsburg, koji proslavlja svoj 64. rođendan.

Nakon premijerne pobjede nad moskovskim CSKA (3:1) u Grupi B, "vukovi" žele da zbog rođendanske proslave ne ostanu kratkih rukava na "Old Trafordu". Među njima je i Edin Džeko, koji je odličnom partijom protiv Hanovera (4:2) najavio uspon forme.

"San je istrčati na 'Teatar snova', ali ne idemo u goste Mančesteru tek tako. Želimo da se vratimo s bodom ili sva tri", rekao je centarfor Bosne i Hercegovine, strijelac četiri gola u dosadašnjih sedam kola Bundeslige.

Njegov kolega iz reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović, koji je "mozak" njemačkog prvaka, uprkos činjenici da trener Armin Fe uglavnom postavlja izrazito napadačku formaciju, smatra da će protiv "đavola" igrati u mnogo defanzivnijoj varijanti.

"Protiv Junajteda sigurno se nećemo tako otvarati",
dodao je popularni Miske.

Sa druge strane terena, glavni zadatak da zaustavi Bosance i Brazilca Grafitea imaće Nemanja Vidić.

Četa Aleksa Fergusona je teško upisala tri boda u Istambulu protiv Bešiktaša (1:0), pogotkom Pola Skolsa, ali to nimalo ne brine reprezentativca Srbije.

"Rezultatski gledano, stojimo mnogo bolje ove sezone nego u prethodne tri godine. Moramo biti sretni zbog toga. Naravno, prostora za napredak ima i siguran sam da će protiv Nijemaca biti još bolje", rekao je Vidić.

Zbog povrede Rija Ferdinanda, koji će vjerovatno propustiti susret sa Volfsburgom, Sjeverni Irac Džoni Evans će uskočiti na njegovo mjesto u odbrani.

"Džoni je godinu dana s nama i igrali smo zajedno mnogo puta. Talentovan je defanzivac i bez problema ćemo da zaustavimo napadače Volfsburga",
naglasio je srpski reprezentativac i pružio podršku golmanu Benu Fosteru, koji je u Premijer ligi ove sezone napravio nekoliko velikih grešaka.

"Svi ponekad griješe. To je normalno. Najvažnije je da se mi iz odbrane osjećamo opušteno kad znamo da Ben čuva našu mrežu", ohrabrio je Vidić mladog golmana, koji mijenja takođe povrijeđenog Edvina van der Sara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC