• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Reprezentativci kao raštimovani orkestar

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde ukazao je na pojavu dekoncentracije kod igrača pred pauze zbog obaveza u nacionalnim timovima. "Ali nadam se da će biti dobro", dodaje.

 Božović: Reprezentativci kao raštimovani orkestar Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da klubovi uvek imaju problema pred reprezentativnu pauzu, ali da očekuje da ona bude od koristi njegovim fudbalerima.

"Nekim fudbalerima su uvek glave u torbama pred pauzu, jer razmišljaju gde će da otputuju i nisu skoncentrisani. Isto tako, ovi koji se vraćaju sa reprezentativnih okupljanja, dolaze kao raštimovani orkestar. Ali, nadam se da će za nas ova pauza biti dobra", rekao je Božović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Crveno-beli će u nedelju gostovati protiv Mladosti u osmom kolu Super lige, uz direktan prenos na TV Arena sport.

"Očekujemo da pobedom nastavimo seriju. To bi bilo vrlo važnu pred reprezentativnu pauzu, da na nju odemo dobro raspoloženi. Neće biti lako, jer je Mladost organizovana ekipa, koja može da pobedi svakoga, tako da ćemo morati da uložimo mnogo truda da bismo pobedili", kazao je Božović.

Zvezda je posle sedam kola lider sa 17 bodova, a Božović je rekao da je moglo i više.

"Mogli smo da osvojimo dva boda više, da smo pobedili Radnički... Ne igramo na željenom nivou, ali s ozbirom na to da se dugo vremena slaže ova ekipa, nije toliko loše", naveo je trener Zvezde.

U kakvom je stanju ekipa?

"Imamo par povređenih igrača, nadamo se da će se oporaviti Ibanjez, Bruni i isto tako Orlandić. Pauza će nam sa te strane dobro doći, ali ne mislim da su naredne dve utakmice ključne, niti da odlučuju o bilo čemu. Posle te dve utakmice, šampionat se nastavlja, završava se prvi deo, počinje drugi, pa se dele bodovi, pa treći deo...", podsetio je Božović.

Jednog novinara je zanimalo zašto Zvezda nema portparola od odlaska Marka Nikolovskog, a Božović je odgovorio: "U ovom klubu ima toliko većih problema, da to nismo videli kao problem".

Fudbaler Zvezde Marko Grujić rekao je da njegova ekipa mora da zabeleži tri boda.

"Bilo bi sjajno kada bismo pred derbi imali pet vezanih pobeda i kada bismo bili puni samopouzdanja, a da na pauzu odemo sa dobrom atmosferom pred najvažniju utakmicu u prvom delu prvenstva", rekao je Grujić.

Utakmica u Lučanima igraće se u nedelju od 19.00.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC