• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vučica" na bh. pogon

Autor mondo.ba

Već u prvoj velikoj utakmici u dresu Rome, Edin Džeko pokazao je da će biti ogromno pojačanje. Miralem Pjanić maestralnim udarcem "otključao" mrežu Đanluiđija Bufona.

Miralem Pjanić proglašen je za igrača utakmice u pobjedi protiv Juventusa (2:1), dok je veliki doprinos trijumfu "vučice" dao i Edin Džeko, koji je debitantskim pogotkom riješio pitanje pobjednika.

Pjaniću je jučerašnji pogodak bio 18. za Romu u Seriji A, a prvi protiv "stare dame".

"Drago mi je što sam postigao prvi pogodak i vjerujem da će sada biti sve mnogo lakše", poručio je Pjanić nakon meča sa šampionom Italije.

Već u prvoj velikoj utakmici u dresu Rome, Edin Džeko pokazao je da će biti ogromno pojačanje. Đorđo Kjelini nije imao šanse u duelu sa bh. "dijamantom", koji je odlično reagovao glavom i zatresao mrežu nemoćnog Đanluiđija Bufona.

"Dugo sam razgovarao sa Edinom, koji je želio da dođe u Romu. Sa njim ćemo imati mnogo više opcija u napadu i uvjeren sam da ćemo postići mnogo golova", rekao je Pjanić o kolegi iz reprezentacije.

...
Izvor: YouTube

I Džeko je bio presrećan zbog postignutog gola.

"Naravno da sam srećan. Postići prvi pogodak i to protiv šampiona je sjajno, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda. Ovom pobjedom nismo još ništa riješili jer sezona je duga i do kraja je ostalo da se odigra još mnogo mečeva", istakao je Džeko.

Roma će nakon reprezentativne pauze imati lijepu priliku da nastavi sa žetvom bodova, s obzirom da će gostovati u komšiluku protiv debitanta u Seriji A Frozinonea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC