• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrilić za MONDO: Jagodić više nije trener Borca!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Uprava banjalučkog Borca prihvatila je ostavku Vlade Jagodića, koji je odlučio da napusti klupu Banjalučana nakon dva uzastopna poraza u Premijer ligi BiH, potvrdio je našem portalu direktor Robert Zrilić.

 Vlado Jagodić podnio ostavku, nije više trener Borca Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Vlado Jagodić od sinoć nije više trener Borca.

Nakon poraza u Zvorniku od Drine 0:1, Jagodić je ponudio ostavku, što je Uprava banjalučkog premijerligaša na jučerašnjoj sjednici prihvatila, potvrdio je našem portalu direktor "Velikana iz Platonove ulice" Robert Zrilić.

POVEZANE VIJESTI

"Ostavka Vlade Jagodića je prihvaćena i sporazumno smo raskinuli ugovor. U fazi smo rješavanja pitanja novog šefa stručnog štaba", izjavio je Zrilić za MONDO.

Za sada nije poznato ko će na klupi crveno-plavih naslijediti Jagodića, kao ni to ko će voditi ekipu na pripreme u Drvar, koje će biti održane tokom reprezentativne pauze.

"Postoji još jedna mogućnost, a to je da kao prelazno rješenje postavimo nekoga od naših trenera", poručio je direktor Borca.

Kako nezvanično saznajemo, mostarski Velež zainteresovan je da angažuje Jagodića, nakon što je nedavno zbog loših rezultata raspustio kompletan stručni štab.

Takođe, na hitnoj sjednici Upravnog odbora odlučeno je i da prvi čuvar mreže Branislav Ružić bude drastično kažnjen zbog odbijanja da bude rezerva na meču sa Zvorničanima.

"To je nesvakidašnja sitaucija. Klub uvijek mora da bude na prvom mjestu i Ružić će biti drastično kažnjen. Njegov slučaj predat je Disciplinskoj komisiji Kluba, koja će odlučiti o njegovoj sudbini", naglasio je Zrilić.

Borac se nakon dobrog starta u novoj sezoni našao u rezultatskoj krizi. Ekipa već pet mečeva u nizu ne zna za pobjedu.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

posao trenera

Trenerski posao je surov. 6 utamica, 6 bodova, 4 gola i samo jedna pobjeda. Epilog očekivan. Volim te Borče ja ludoooooo

Les

Katastrofa je sto je Vlado otisao,najbolji trener sto Borac moze imati....

Darko Stefanovic

Novi sef! Bojan Magazin!

delije sever

nebi trebalo da se pusti covek kakav je Jagodic,bolje bi bilo da uprava borca molo vise radi svoj posao .ipak mi banjalucani volimo svoj borac.ali su losi ljudi u njemu,brate treba da se privatizuje i da vise ovaj grad i vlada nepere pare od borca sramota.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC