• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bordo želi titulu, triler i remi u Lansu

Bordo deklasirao Strazbur (3:0), a Lans i Olimpik iz Marseja podelili bodove uz čak šest golova. Nenad Kovačević asistent.

 Bordo želi titulu, triler i remi u Lansu Izvor: MONDO

Ekipa Bordoa oduvala je sa terena goste iz Strazbura i pobedom od 3:0 pokazala da još nije odustala od borbe za titulu sa vodećim Lionom.

Poslednji meč 29. kola francuskog šampionata doneo je mnogo uzbuđenja i na kraju spektakularnih Lans - Olimpik Marsej 3:3!

Bordo je protiv Strazbura jednostavno opravdao ulogu favorita, rešivši pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Najzaslužniji za to je njihov defanzivac Enrike, koji se upisao u listu strelaca u 28. i 42. minutu.

Treći gol u mreži gostiju delo je Argentinca Fernanda Kavenagija u 74. minutu, kom je to deseti gol ove sezone.

Rezultatom 3:3 na stadionu Feliks Bolaer mogu da budu zadovoljne obe ekipe, pošto su i domaći i gosti propustili priliku da uzmu sva tri boda.

Marsej je nakon prvog poluvremena vodio 2:0 golovima Nasrija u 25. i Šejrua u 29. minutu, pa je izgledalo da će ostvariti i treću uzastopnu pobedu.

Ekipa Nenada Kovačevića, koji je odigrao celu utakmicu, uspeva da u 56. minutu smanji preko Tofilua Maulide, a deset minuta kasnije Mangane donosi izjednačenje na 2:2 - na pas Kovačevića.

Remi je u 73. minutu doneo potpuni preokret i doveo Lens na prag osvajanja vrednih bodova u borbi za opstanak, ali Đibril Sise je samo minut pre kraja pokvario slavlje domaćih navijača, postigavši pogodak iz blizine, posle asistencije Akalea.

U mečevima 29. kola odigranim u subotu postignuti su sledeći rezultati: Monako - Lion 0:3, Le Man - Ren 1:1, Lil - Kaen 5:0, Lorijen - Okser 1:1, Mec - Nica 1:2, Pari sen Žermen - Valensijen 1:1, Sošo - Nansi 1:1, Sent Etjen - Tuluz 0:0.

TABELA: Lion 61, Bordo 55, Nansi 49, Marsej 46, Nica 43, Le Man 42, Lil 39, Lorijen 39, Valensijen 38, Ren 38, Sent Etjen 37, Monako 37, Okser 37, Kaen 36, Strazbur 35, Lans 34, PSŽ 32, Sošo 32, Tuluz 30, Mec 18 bodova.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC