• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurguz napustio Modriču

Trener Modriče Zoran Ćurguz podnio je neopozivu ostavku. O sličnom potezu razmišlja i strateg Laktaša Milan Milanović.

 Ćurguz napustio Modriču  Izvor: MONDO

Modriča Maksima poražena je u subotu na svom terenu od Zrinjskog rezultatom 2:1, a nakon ovog neuspjeha trener “uljara” saopštio je Upravi kluba da podnosi neopozivu ostavku.

"Ćurguz je rekao da preuzima odgovornost za poraze od Širokog Brijega i Zrinjskog, ali se ja ne slažem s tim. Krivi smo svi pomalo, ali igrači najviše. Ne može se onakvom igrom pobjeđivati. Ćurguzu želim dosta uspjeha u novoj sredini, tamo gdje bude otišao", rekao je predsjednik Modriča Maksime Milenko Grabovac, prenose “Nezavisne novine”.

Na hitnoj sjednici ovog vikenda Izvršni odbor fudbalskog kluba Modriča postavio je na Ćurguzovo mjesto njegovog pomoćnika Mirka Stojića.

"Donijeli smo jednoglasnu odluku da do kraja ove polusezone novi šef stručnog štaba bude dosadašnji Ćurguzov pomoćnik Marko Stojić. On je bio naš igrač, tu je godinama i mislim da odlično poznaje ovu ekipu", dodao je Grabovac.

Funkciju sportsko-tehničkog direktora do oporavka Stojana Stolića koji ima zdravstvenih problema obavljaće Mitar Lukić.

I Laktaši uskoro bez trenera?

Trener Laktaša Milan Milanović najavio je nakon poraza kod kuće od Leotara od 1:0 da bi i on uskoro mogao upravi kluba uručiti kovertu sa svojom ostavkom.

“Pružili smo samo pola od onog što možemo i zasluženo smo izgubili. Blizu sam odluke da podnesem ostavku jer nema svrhe da vodim ekipu koju ne mogu psihološki da podignem i normalno je da razmišljam o odlasku. Bez obzira koji su razlozi i šta stoji u pozadini neigranja i štrajka nekih naših igrača ovako više ne ide”, rekao je Milanović.

Ono što je najavio Milanović uradio je predsjednik kluba Žarko Vujmilović koji je nakon tri mjeseca rada napustio Laktaše.

“Pokušao sam na sve načine da zainteresujem ljude za ovaj klzb, ali bez uspjeha. Imao sam samo podršku načelnika opštine Milovana Topolovića i to je sve. Ovaj klub ima dosta lažnih prijatelja od kojih nema koristi. Zdravlje mi je narušeno i ne mogu više da radim”, objasnio je Vujmilović svoj potez.

Da stvar bude gora po Laktaše, prije utakmice sa Leotarom u štrajk su zbog navodnih neizmirenih dugovanja stupili igrači Laktaša Darko Raca, Miljan Bajić i Ljubiša Drljača.

Iz uprave kluba saopštili su das u dugovanja prema ovim igračima izmirena i da će trojica fudbalera biti suspendovana dok se ne završi disciplinski postupak, navode “Nezavisne novine”.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC