• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUNDES:Kačar i Pejčinović imaju novog trenera

Lusijen Favr platio "glavom" očajan start Herte u novoj sezoni Bundeslige. Švajcarac išao iz greške u grešku...

 BUNDES:Kačar i Pejčinović imaju novog trenera Izvor: MONDO

Lusijen Favr dugo je ostao na klupi berlinske Herte poslije nedjeljnog debakla u Hofenhajmu (1:5), sjedeći i gledajući u travu...

I njemu je bilo jasno da su to poslednji minuti na poslu trenera Herte, a u ponedjeljak mu je uprava berlinskog kluba uručila otkaz.

Taj epilog je i očekivan jer je Herta u sedam kola Bundeslige pretrpila čak šest poraza (od kojih su neki više nego ubjedljivi, protiv Frajburga u Belrinu 0:4 i od Hofenhajma 1:5), a ispala je i iz njemačkog kupa.

Švajcarac, koji ima 51 godinu, bio je trener Herte u posljednje tri sezone, ali je uprava izgubila strpljenje poslije najlošijeg starta sezone u novijoj istoriji kluba, za koji igraju i srpski internacionalci Gojko Kačar i Nemanja Pejčinović.

Favr je već četvrti trener u Bundesligi koji je dobio otkaz na početku ove sezone.

Švajcarac je išao iz greške u grešku. Neslavan start u novoj sezoni jedinog bundesligaškog kluba iz Berlina najavljen je tokom prelaznog roka. Favr nije želio da produži ugovor sa srpskim napadačem i golgeterom Herte Markom Pantelićem, Andrej Voronjin se sa pozajmice vratio u Liverpul (navodno Herta nije imala novca da isplati njegov ugovor), a onda se Favr odrekao i iskusnog Hrvata Josipa Šimunića, koji je prešao u Hofenhajm.

Nimalo lak i prijatan posao novog trenera povjeren je Karstenu Hajnu, koji je do sada vodio omladinski tim Herte (igrači do 23 godine). Debitovaće u četvrtak kada Herta igra drugi meč u Ligi Evrope protiv lisabonskog Sportinga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC