• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgija - BiH: Ulaznice koštaju 200 evra!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Kako se bliži početak večerašnjeg susreta između Belgije i BiH na stadionu "Kralj Boduen" na ulicama Brisela sve je više navijača.

Kako se bliži početak večerašnjeg susreta između Belgije i BiH na stadionu “Kralj Baudouin” na ulicama Brisela sve je više navijača, posebno onih sa obilježjima bh. reprezentacije.

Za njih trenutno najveći problem predstavlja činjenica što je veliki broj njih u Brisel stigao bez ulaznice za utakmicu. Cijene karata na crnom tržištu dostižu i ogromnih 200 evra, tako da nije poznat broj onih koji će izdvojiti tako veliki iznos za skupocjeni komadić papira. Mnogi su isticali da su spremni dati 100 evra kako bi sa tribina bodrili “Zmajeve”.

Navijači BiH, kojih je jako puno na ulicama Brisela i na centralnom gradskom trgu, u odličnom raspoloženje dočekuju utakmicu. Do 14 sati nije zabilježen ni najmanji incident.

Isto tako njihovo dosadašnje ponašanje i atmosfera koju su napravili na ulicama naišla je na odobravanje lokalnog stanovništa. Najomiljenija pjesma, koju jako često skandiraju: “Biće gusto, biće 0:2”.

Domaće pristalice su u mnogo manjem broju na ulicama Brisela i mogu se primijetiti samo u kafićima oko stadiona, gdje su počeli polako da se okupljaju.

Ukoliko BiH pobijedi ostvarila bi ogroman korak ka plasmanu na naredno Evropsko prvenstvo koje će se odigrati iduće godine u Francuskoj. U slučaju remija BiH bi ostala u igri za direktan plasman na šampionat, a ukoliko izgube u Briselu izabranici selektora Mehmeda Baždarevića do kraja kvalifikacija "hvataće" treće mjesto u grupi B, odnosno poziciju koja vodi u baraž.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

jedan_ultras

Cuj Banja Luka voli bih hahahahaha

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC