• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Jedna greška i mrtvi ste

Menadžer Mančester junajteda, ser Aleks Ferguson, smatra da na raspolaganju ima 25 igrača koji mogu da vrate klub na evropski tron.

 Ferguson: Jedna greška i mrtvi ste Izvor: MONDO

Na krilima odličnih igara u Premijer ligi, Mančester junajted u srijedu na Old Trafordu dočekuje Volfsburg, prvaka Njemačke i debitanta u Ligi šampiona.

Menadžer aktuelnog vicešampiona Evrope, ser Aleks Ferguson, vjeruje da njegov tim može da se vrati na kontinentalni tron.

Trener kojem se na posljednjih 78 utakmica nije dogodilo da ponovi istih 11 igrača u startnoj postavi (!) vjeruje da ima mnogo kvalitetnih pojedinaca, kojima u svakom trenutku može da ukaže povjerenje.

"Potencijal za novu evropsku titulu postoji. Ako uspijemo, to neće biti djelo prvog tima nego svih 25 igrača u ekipi. Ali, neće nam biti lako. Kao što smo vidjeli u finalu sa Barselonom, svaka greška u važnoj utakmici može mnogo da košta. Jedna greška i mrtvi ste", rekao je Ferguson.

Mančester i Volfsburg vode na tabeli grupe B sa po tri boda. Junajted je u prvom kolu pobijedio Bešiktaš sa 1:0, a Volfsburg CSKA iz Moskve sa 3:1.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC