• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Pazite, postoje falsifikovane ulaznice

FSS je zbog toga upozorio navijače da ulaznice ubuduće nabavljaju isključivo na zvaničnim prodajnim mjestima i preko kol centra.

 FSS: Pazite, postoje falsifikovane ulaznice Izvor: MONDO

U kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo svijeta protiv Rumunije, Fudbalski savez Srbije će ispraviti propuste koji su uočeni na nedavnom meču protiv Francuske, rečeno je u utorak na konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali generalni sekretar FSS Zoran Laković i komesar za bezbjednost Milivoj Mirkov.

"Protiv Francuske je postavljen visok standard kako ubuduće treba da organizujemo utakmice, ali smo uočili i neke propuste, kao što su bacanje baklji i zakrčeni prolazi na tribinama. Njih ćemo ispraviti već na utakmici protiv Rumunije", rekao je Laković.

Takođe, na meču sa Francuskom dogodilo se i da je navijač uletio na teren.

On je dodao da se za utakmicu protiv Francuske pojavio i određeni broj falsifikovanih ulaznica.

"Falsifikovane karte smo zaplijenili i predali policiji koja je preduzela određene korake da bi se utvrdilo ko ih je i kako pustio u promet. Za sada nemamo povratne informacije", istakao je Laković.

Generalni sekretar FSS je zbog toga upozorio navijače da ulaznice ubuduće nabavljaju isključivo na zvaničnim prodajnim mjestima i preko kol centra FSS.

"Predstojeća utakmica protiv Rumunije proglašena je za meč visokog rizika. Ponovićemo organizaciju iz meča protiv Francuske, s tim što će ona biti poboljšana kako bi bili eliminisani uočeni propusti", rekao je Mirkov.

Komesar za bezbjednost je obećao da će na ulazima biti sprovedena rigorozna kontrola provjere autentičnosti karata.

"Pozivamo navijače da krenu ranije, kako bi se smanjile gužve prilikom ulaska na stadion. Pirotehnička sredstva svakako ne treba nositi, a sa predstavnicima UEFA razmotrićemo mogućnost da bude dozvoljeno unošenje foto aparata, što nije bilo moguće u meču protiv Francuske", istakao je Mirkov.

Prema riječima Lakovića, interesovanje za meč sa Rumunijom slično je kao i za onu protiv Francuske.

"Štampali smo 51.406 ulaznica, ali će u prodaju biti pušteno 3.000 manje. Iz Rumunije smo dobili trebovanje za 684 ulaznice na tribinama i 200 karata za mjesta na galeriji", rekao je Laković.

Utakmica između Srbije i Rumunije u kvalifikacijama za Mundijal igra se 10. oktobra na stadionu Crvene Zvezde sa početkom u 20.30 sati.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC