• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pred Jagodinu: Za sve postoji prvi put

Autor mondo.rs

Zvezda u petak (od 18 sati) u Jagodini brani ubedljivu bodovnu prednost na tabeli i tradiciju.

 Zvezda pred Jagodinu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je do sada osam puta gostovala u Jagodini i isto toliko puta izašla kao pobednik iz duela sa "ćuranima". Crveno-beli su uvek uspevali da postignu više od jednog gola.

Ističu u Ljutice Bogdana da ih u petak, u prvom meču 10. kola Superlige, čeka težak posao u Jagodini, ali je tradicija u potpunosti na strani lidera domaćeg šampionata. Od 15 susreta, samo je jedan dobila Jagodina, a svi ostali su pripali Zvezdi.

Tim Miodraga Božovića na krilima pobede u "večitom derbiju" i sa sjajnom formom dolazi u goste Jagodincima. Sve sem pobede Zvezde bilo bi veliko iznenađnje. Ali...

Isksuni šef stručnog štaba upozorava.

"Statistika govori da Zvezda nikad nije izgubila ni bod u Jagodini, ali za sve postoji prvi put. Danas imamo trening, i najverovatnije će ekipa koja je igrala sa Partizanom igrati i naredni meč", rekao je Božović.

"Moram da se ponavljam svaki put kao papagaj, ali ako želimo ove godine nešto da uradmo, moramo da idemo na pobedu. Jagodina je dobra, jer ekipa koja može da dobije OFK na Karaburmi svakako je jaka. Teško je 'spustiti' ekipu nakon derbija. Velika je euforija i dosadio sam igračima sa pričom", rekao je Božović na konferenciji za medije održanoj na stadionu Rajko Mitić.

Crnogorski trener je ponovio da meč protiv Partizana nije pokazao pravu sliku obe ekipe i da se kvalitet pokazuje osvajanjem titule.

"Nit smo mi u derbiju bili toliko dobri, niti Pqrtizan toliko loš, ali kvalitet ćemo pokazati kada osvojimo titulu. Još puno ima da se igra" rekao je strateg crveno-belih i dodao da ekipu ne dotiču izbori u klubu, iako situacija nije normalna.

"Što se mene tiče, situacija nije normalna, ali ja ne mogu da se mešam. Verovatno su u pitanju političke igre, čim je ovako veliki klub u pitanju. Moje je da radim", rekao je Božović.

Trener crveno-beklih ponovio je da je Luković blizu potpunog opravka. kao i da će pokušati da svim silama "Zvezdinu decu vrati u klub".

"Luković je blizu potpunog oporavka, ići ćemo postepeno - prvo pola sata igre, pa 45 minuta... Sve ekipe protiv nas se brane i igraju na kontru. Takvu utakmicu očekujem i u Jagodini. Treba da razmišljamo samo o svojoj igri", rekao je je Božović.

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman rekao je da ekipa "raste" i da se nada dobrom rezultatu u Jagodini.

"Rastemo kao ekipa i idemo u Jagodinu da napravimo dobar rezultat. Neće biti lako, ali idemo na pobedu. Zadovoljan sam svojim igrama i sve ide svojim tokom. Ovde sam da bih uzeo titulu i izašao u Evropu", zaključio je Kahriman.

Trener Jagodine Miljojko Gošić izjavio je da će njegov tim dati sve od sebe da ostvari povoljan rezultat protiv Crvene zvezda.

"Zvezda ima dobar, kompaktan tim sa indvidualnim i timskim kvalitetom. Oni su na tome radili, ali mi u ovom trenutku, siguran sam, nećemo ići ispod kriterijuma koji smo postavili. Na terenu ćemo pokazati timsku igru i duh", rekao je Gošić na konferenciji za medije.

On je dodao da je ekipa dobila dodatnu energiju posle pobede nad OFK Beogradom.

"Izvešćemo najbolji tim koji možemo u ovom trenutku, neće biti velikih promena u odnosu na susret sa OFK Beogradom. Radost naših igrača je bila prevelika posle te utakmice, dobili su dodatnu injekciju i to će ih sutra nositi. Siguran sam da možemo još bolje da igramo", rekao je Gošić.

Trener Jagodine rekao je da nema povreda u timu i da svi igrači spremno dočekuju susreta sa Zvezdom.

Prvotimac Jagodine Igor Ivanović očekuje "fenomenalnu utakmicu".

"Dolazi nam najveći klub u našoj zemlji i mogu da poručim da će moja ekipa dati svoj maksimum da u našem gradu sutra ostanu bodovi", rekao je Ivanović.

Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati na Gradskom stadionu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC