• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa obesmislila kaznu FIFA: Arda na terenu!

Autor mondo.rs

Barselona bi zbog povrede Rafinje mogla da iskoristi "rupu" u kazni FIFE i da Ardu Turana registruje pre januara.

Primio je loše vesti Luis Enrike ove nedelje kada je saznao da će Rafinja Alkantara zbog teške povrede na meču sa Romom propustiti celu sezonu, ali...

...možda postoje dobre vesti u toj tužnoj priči.

Naime, Barselona bi mogla da dobije pojačanje u vidu Arde Turana, i pre januara, objasnio je bivši kandidat za predsednika i pravnik Toni Freiša.

Kao što verovatno znate Barseloni je bilo zabranjeno dovođenje igrača zbog kontroverzi oko dovođenja maloletnih fudbalera, ali su oni uprkos tome kupovali tokom letnjeg prelaznog roka. Međutim, Aleš Vidal i Arda Turan ne mogu da igraju za klub do januara, ali bi jedan od njih dvojice već tokom naredne nedelje da debituje za Barselonu.

Kako je objasnio Freiša, zabrana je zvanično završena za krajem prelaznog roka. Po završetku prelaznog roka nijedan tim ne može da registruje igrače, dok se registracija ponovo "ne otvori" u januaru. Ali postoji caka...

Registracija igrača u međuperiodu je moguća ukoliko se neko od prvotimaca teško povredi. Pošto je zabrana dovođenja igrača gotova, Barselona bi umesto povređenog Rafinje mogla da registruje Ardu Turana.

Kako su svi širom sveta bili besni na to što je Barselona mogla da kupuje za januar, u toku letnjeg prelaznog roka (a setite se sklanjanja zabrane dok nisu kupili Suareza, Rakitića, Vermalena...), kako će tek sad reagovati na ovaj propust koji je FIFA napravila. Pravo je pitanje da li je Barselona onda uopšte kažnjena?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC