• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibanjez i Donald trenirali, da li će i igrati?

Autor mondo.rs

Tandem crveno-belih koji je u petak zabrinuo navijače, na prvom treningu u nedelji pred meč sa Novim Pazarom izašao je na teren.

 Ibanjez i Donald trenirali, da li će i igrati? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dobra vest za navijače Crvene zvezde stigla je u utorak popodne sa stadiona Rajko Mitić: Luis Ibanjez i Mičel Donald odradili su prvi trening u nedelji uoči utakmice sa Novim Pazarom (subota, 18 časova).

Njih dvojica zamenjeni su tokom drugog poluvremena duela u Jagodini (3:0), ali se ispostavilo da su u pitanju samo lakše povrede i trebalo bi da budu na raspolaganju treneru Miodragu Božoviću za narednu utakmicu.

Holandski vezista imao je problem sa petom, dok je brzonogi levi bek osetio bol u prednjoj loži.

"Tokom slobodnih dana išao sam na terapije, pa ćemo videti kako će biti. Mislim da je u pitanju samo upala i da ću moći da igram za vikend", izjavio je Ibanjez za MONDO.

Za razliku od njih dvojice, Slavoljub Srnić i Vukašin Jovanović definitivno će propustiti duel sa Novim Pazarom. I jedan i drugi suspendovani su zbog kartona, prvi je dobio dva žuta u Jagodini, a drugi sakupio četiri javne opomene od početka sezone.

Oni će zato u subotu imati nešto drugačiju obavezu nego inače - družiće se sa navijačima u Fan zoni pre utakmice.

Nema dileme da će se umesto Srnića u tim vratiti Idan Vered, dok će biti zanimljivo videti ko će zaigrati u tandemu sa Savom Pavićevićem na pozicijama štopera.

U nedelju u Aranđelovcu, u prijateljskom meču sa Šumadijom, ceo meč odigrali su Aleksandar Luković i Mamadu Mbođ, dok Zorana Rendulića i dalje nema "na vidiku" Miodraga Božovića.

Videćemo da li će kapiten upisati prvi start u takmičarskoj utakmici od povratka u Zvezdu ili će simpatični Senegalac, koji je dobijao veću minutažu na početku sezone, ponovo imati trenerovo poverenje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC