• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subić pred debijem u Partizanu: Nemam tremu

Autor mondo.ba

Banjalučanin Aleksandar Subić, koji je iz Borca ovog ljeta stigao u Partizan, nema tremu pred debitanstski nastup u crno-bijelom dresu.

  Doskorašnji kapiten crveno-plavih iz Banjaluke trebao bi da debituje u srijedu uveče protiv Rada (18.30 h) u odgođenoj utakmici šestog kola Superlige Srbije.

Treneru Partizana Zoranu Milinkoviću, mladi Banjalučanin je tek treća opcija na poziciji lijevog beka, ali s obzirom da je "otpisao" Nemanju Petrovića, a povrijeđen je Nikola Leković, realno je očekivati da Subić zaigra protiv "građevinara".

"Niko mi nije najavio da ću biti u protokolu, a kamoli da ću igrati. Moje je da treniram i dajem sve od sebe, a ako mi stručni štab ukaže povjerenje, siguran sam da ću ga iskoristiti. Nisam nestpljiv, nemam tremu, fokusiran sam na teren i kako da savladamo Rad. Bilo bi lijepo da debitujem pobjedom", rekao je Subić za "Press RS".

Partizan 10 bodova zaostaje za Crvenom zvezdom na tabeli, ali Subić vjeruje da će se crno-bijeli vratiti u trku za titulom.

"U ovom trenutku razmišljam samo o Radu i nadam se trijumfu. A onda ćemo se posvetiti pripremi duela sa Voždovcem. Idemo korak po korak. Zvezda se izdvojila, ali ima još puno, puno da se igra. Vratićemo se u trku", dodao je defanzivac crno-bijelih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC