• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Možda napravimo i svetski rekord

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde u svom stilu odgovorio na pitanje o seriji uspešnih rezultata njegovog tima.

 Trener Zvezde o nizu pobjeda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sezona nije uspešno počela po fudbalere Crvene zvezde, ali nije dugo trebalo da se situacija promeni. Ekipa Miodraga Božovića trenutno se nalazi u seriji od sedam pobeda, a osmu će pokušati da upiše u subotu pred svojim navijačima, protiv Novog Pazara (18 časova).

Na pitanje do kada bi mogla da potraje sjajna serija, odnosno da li se pribojava da bi njegov tim mogao da padne u formi, Božović je imao zanimljiv odgovor:

"Trudićemo se da napravimo što duži niz. Možda napravimo i svetski rekord i budemo bez poraza, ne znam", izjavio je Božović na konferenciji za medije, ali i nadovezao:


"Negde nas verovatno očekuju i porazi i nerešeni rezultati. Statistički je nemoguće da sve pobedimo. Svi koji navijaju za Crvenu zvezdu moraju da budu svesni da je ovo prvenstvo totalno drugačijeg tipa i da 15 bodova prednosti ništa ne garantuje. Bodovi se polove na proleće i svaka ekipa koja bude bila u vrhu imaće svoju šansu".

Trener crveno-belih je dodao da svojim igračima stalno govori da moraju da budu svesni onoga što se traži od njih u Crvenoj zvezdi.

"Ovo je klub koji interesuju samo pobede. Ponekad i pobeda sa lošom igrom nije dovoljna da bi publika bila zadovoljna, a nekada je zadovoljna iako ste izgubili, ali ste se borili. Toga igrači moraju da budu svesni i to im stalno pričam", istakao je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC