• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trojica "borčevaca" uzdanice BiH!

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaleri banjalučkog Borca Srđan Grahovac i braća Vranješ, Ognjen i Stojan, pozvana su u nacionalni tim Bosne i Hercegovine pred ključne utakmice kvalifikacija za EURO 2016.

Popularni Meša je izdiktirao spisak od 29 fudbalera na koje računa za ključne utakmice kvalifikacija za plasman na EURO 2016. protiv Velsa i Kipra.

Među njima su se našla i tri "borčevca" - Srđan Grahovac i braća Vranješ, Ognjen i Stojan.
Grahovac, koji je bio dugogodišnji kapiten mlade selekcije BiH, po prvi put je dobio poziv među "zmajeve".

Nekadašnji kapiten Borca, a sada vezista Rapida iz Beča Srđan Grahovac prezadovoljan što je dobio poziv selektora Bosne i Hercegovine Mehmeda Baždarevića.

"Srećan sam zbog poziva u reprezentaciju. Nadam se da ću debitovati, mada to zavisi od selektora, a moje je da poštujem svaku njegovu odluku. Sam poziv je kruna mog dosadašnjeg rada i truda. Hvala mom bivšem i sadašnjem klubu, saigračima, trenerima jer sam se zahvaljujući svima njima, našao na spisku. Odigrao sam većinu utakmica ove sezone u Rapidu, prvi smo na tabeli, igrali smo dobro u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u Ligi Evrope smo startovali pobjedom. U klubu su zadovoljni mojim igrama i u ovom trenutku mogu reći hvala Bogu", rekao je Grahovac, a prenijela banjalučka štampa.

Da bi "zmajevi" izborili plasman u baraž za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, potrebno je da 10. oktobra u Zenici savladaju Vels, kao i tri dana kasnije Kipar u Nikoziji, a da se nadaju kiksu Izraela protiv Kipra ili Belgije.

"Čekaju nas dvije teške utakmice, najbitnije je da pružimo maksimum, pa ćemo vidjeti za šta nam je to dovoljno. Treba se nadati da možemo do plasmana u baraž".

Takođe je Baždarević ponovo uputio poziv i veznom igraču Legije iz Varšave Stojanu Vranješu, koji odlično igra u poljskom prvenstvu.

"Pozitivno sam iznenađen i srećan zbog poziva, a to je zahvaljujući činjenici da sam se dobro snašao u Legiji. Ako dobijem šansu da zaigram, vjerujem da ću opravdati povjerenje selektora", rekao je stariji Vranješ.

Standardan član "zmajeva" je njegov mlađi brat Ognjen Vranješ, koji brani boje turskog Gacijantepspora.

"Mi nemamo mnogo izbora, nego moramo da pobijedmo u obje utakmice i vidimo rasplet Izrela u naredna dva meča", izjavio je Ognjen za portal "Nogolopta.com".

Iako je zbog suspenzije Muhameda Bešića i vjerovatno odsustva kapitena Edina Džeke, BiH oslabljenje pred predstojeće utakmice, Vranješ junior je optimista, a posebno je srećan što je među "zmajevima" i njegov brat Stojan.

"Naravno da sam srećan što ću ponovo djeliti teren i istu sobu sa bratom, to se ne može opisati, a sve što bih rekao malo je", rekao je defanzivac turskog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC