• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpušteni trener: Lajkovao sam svoju smjenu

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Vladica Petrović, bivši trener Drine koji je otpušten putem Facebooka kaže da je iz zezanja lajkovao objavu o svojoj smjeni. “Mogli su me pozvati telefonom”, ističe Petrović.

Vijest o otkazu koji je dobio Vladica Petrović u Drini iz Zvornika odjeknula je širom svijeta, ne zbog same smjene već zbog načina na koji je ova odluka saopštena.

Petrović je za odluku uprave saznao pročitavši saopštenje koje je Drina objavila na svom Facebook nalogu.

Ovaj nesvakidašnji potez Drine Petrović je prokomentarisao u razgovoru za MONDO:

“Ja sam finansijeru kluba (Draganu Spasojeviću, op.a.) poslije utakmice sa Veležom rekao da ne mogu da dođem u ponedjeljak na trening. Poslije toga je sekretar izbacio to na facebook, a ja sam iz zezanja napisao ‘Hvala na obavještenju’. Dobio sam obavještenje na facebooku i otvorio sam stranicu i vidio saopštenje. Lajkovao sam iz zezanja i samo sam napisao taj komentar”, rekao je Petrović, koji je naravno razočaran ovakvim potezom.

“Valjda ima neko da okrene moj broj i kaže mi to. Okrenuo me poslije finansijer i rekao mi ‘ja to nisam nikome rekao, ko je izdao to saopštenje…’, ma klasično foliranje”, dodao je Petrović.

On navodi da saopštenje koje je objavljeno na facebooku nije samo saopštenje, već da je to jedina odluka koja postoji o njegovoj smjeni.

“Ja u suštini nisam ni razriješen jer nema uprave. Uprava je u ostavci. Ja sutra kada bih se tamo pojavio ja bih i dalje bio trener, ali neću da se vraćam više. Situacija i ta smjena je toliko zamršena, ne mogu nikom u inostranstvu da je objasnim. Ne postoji odluka kluba o mojoj smjeni, predsjednik u ostavci nije htio da potpiše”, rekao je Petrović.

Drina je na početku sezone savladala Borac, da bi potom upisala četiri poraza u Premijer ligi BiH pod Petrovićevim vođstvom, poslije čega je uslijedila smjena. Petrović kaže da ništa od početka ne funkcioniše u Drini kako treba.

“Sama konstrukcija svega kada sam došao nije bila kako treba. Kasnile su pripreme, kasnio je dolazak igrača, obećanje je bilo da će poslije Sarajeva doći još dva, tri igrača ali ni to nije ispoštovano. Kada je završen prelazni rok krenuli smo da radimo s tim igračima što imamo. Mi smo bili geal u svakoj utakmici, a na mnogima smo bili oštećeni. Nijedan sudija nam nije pomogao ni za jedan aut, a na utakmicama protiv Radnika, Želje, Viteza, Veleža svugdje smo bili oštećeni, sa dosta akrdinalnih grešaka sudija. I protiv Veleža je sudija kumovao porazu. Imali smo i povreda jer su igrači bili nespremni”.

Poslije jedanaest kola Drina je posljednja na tabeli sa šest bodova, a Petrović smatra da nema šanse da ekipa iz Zvornika izbori opstanak.

“Drina već treba sada da pravi tim koji će slejdeće godine moći da konkuriše, da se uigrava za povratak u Premijer ligu. Da ispadaju dvije ekipe realne šanse bi bile da se bori za opstanak, ali pošto ispada šest ekipa mnogo je teško stići tog desetog na tabeli. Situacija sama u klubu nije takva da se dovedu pojačanja na zimu, ovo već jeste najjeftinija ekipa u Premijer ligi”, rekao je Petrović na kraju razgovora za MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC