• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda posle pauze: Ko li pravi kalendar...

Autor mondo.rs

"Jedina smo zemlja u Evropi koja je igrala u sredu. Uvek mora biti drugačije od ostalih", nezadovoljan je trener crveno-belih Miodrag Božović.

 Zvezda posle pauze: Ko li pravi kalendar... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Tačno dve nedelje trajaće pauza fudbalerima Crvene zvezde zbog termina rezervisanih za utakmice reprezentacija, ali i zbog odlaganja duela sa Vojvodinom.

Umesto u sredu, 14. oktobra, beogradski i novosadski crveno-beli svoj meč 13. kola Superlige igraće nedelju dana kasnije. U međuvremenu, Zvezda će se u subotu sastati sa Radom, a Vojvodina sa Radničkim iz Niša.

Trener lidera domaćeg prvenstva, Miodrag Božović, u najavi utakmice sa "građevinarima" istakao je nezadovoljstvo zbog takvog kalendara.

"Ne znam ko ga je napravio, ali kalendar je vrlo interesantan. Jedina smo zemlja u Evropi koja je igrala u sredu. Uvek mora biti drugačije od ostalih...", konstatovao je Božović i objasnio zbog čega je njegov klub tražio odlaganje utakmice sa Vojvodinom.


"Morali smo da odložimo utakmicu sa Vojvodinom, jer je u utorak, dan ranije, igrala mlada reprezentacija u kojoj imamo tri igrača".

Crveno-beli će protiv Rada pokušati da dođu do desete uzastopne pobede u Superligi.

"Bila je pauza, ne znamo šta će biti i kako će biti. Rad je u svakom slučaju nezgodan protivnik, što je pokazao u utakmicama sa Partizanom i Vojvodinom, ali normalno je da očekujemo pobedu i nastavak uspešne serije. Moramo svakako biti mnogo oprezni",
upozorio je Božović.

Bez obzira na veliku prednost u odnosu na rivale (osam bodova više od drugoplasiranog Borca, devet od Javora, a čak 11 od Partizana), Zvezdin trener smatra da nema prostora za opuštanje.

"Sistem takmičenja je napravljen tako da jedino razlika od dvadesetak bodova može da vam nešto garantuje, jer kada se to prepolovi onda vam ostaje 10. Trenutna prednost koju imamo, kada se prepolovi, i nije velika. Ne smemo da se opuštamo. Mislim da nam je ova utakmica protiv Rada jedna od važnijih u prvenstvu, jer bi trebalo da potvrdimo prednost koju imamo. Onda će biti lakše i u narednim utakmicama", ocenio je Božović.

Što se tiče sastava tima, iskusni strateg kaže da je zdravstveni bilten dosta dobar, mada je listi povređenih dodat Idan Vered.

"Vered je povredio zadnju ložu, Orlandić i Rendulić su od ranije povređeni, a Luković je pod znakom pitanja, ali mislim da će moći da igra", podneo je Božović raport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC