• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Prvi remi Milana

Autor mondo.ba

Subotnja utakmica osmog kola Serije A u Torinu između istoimenog domaćina i Milana, koji s klupe predvodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović, okončana je prvim ovosezonskim remijem „rosonera“ - 1:1 (0:0).

Poslije tvrdog i prilično grubog prvog poluvremena u kojem vrijedi izdvojiti jedino slobodnjak igrača Milana Đakoma Bonaventure iz 30. minuta kad je zamalo bio neprecizan, uslijedila je uspavanka i u nastavku utakmice na Olimpijskom stadionu u Torinu.

Mihajlović je potom iz igre povukao Luisa Adrijana i uveo Karlosa Baku, koji je za samo nekoliko minuta na terenu doveo goste u vođstvo.

Poslije sjajne asistencije u 63. minutu Andree Bertolaćija, koji je prošao po lijevoj strani i vratio loptu na peterac, Baka je imao vremena da je primiri, namjesti se na udarac i pošalje pod prečku - 0:1.

...
Izvor: YouTube

Ekipa Siniše Mihajlovića je držala sve konce igre u svojim rukama i imala tri boda u džepu, posebno jer do 70. minuta, domaćin nije uputio nijedan udarac u okvir gola Milana.

Za prvi šut uopšte ka Dijego Lopezovoj mreži postarao se Danijele Bazeli, koji je izbjegao ofsajd i pogodio donji lijevi ugao za izjednačenje - 1:1.

...
Izvor: YouTube

Torino je mogao i do kompletnog plijena u 82. minutu, ali je šut Maksija Lopeza poslije kontranapada odlično odbranio Lopez i spasio bod Milanu, koji je ovim remijem prekinuo seriju od dva uzastopna poraza.

Parovi i rezultati osmog kola

Roma - Empoli 3:1 (0:0)

/Pjanić 56, De Rosi 59, Salah 69 - Bihel 75/

Torino - Milan 1:1 (0:0)

/Bazeli 73 - Baka 63/

Nedjelja

Bolonja - Palermo (12.30 h)

15 h

Atalanta - Karpi

Frozinone - Sampdorija

Đenova - Kjevo

Napoli - Fiorentina

Sasuolo - Lacio

Verona - Udineze

Inter - Juventus (20.45 h)

TABELA: Fiorentina 18, Roma (+1) 17, Inter 16, Lacio 15, Torino (+1) 14, Sasuolo 12, Napoli 12, Kjevo 11, Atalanta 11, Sampdorija 11, Milan (+1) 10, Juventus 8, Palermo 7, Empoli (+1) 7, Udineze 7, Đenova 7, Karpi 5, Frozinone 4, Verona 4, Bolonja 3.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC