• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva treninga "zmajeva" u Dablinu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Fudbalski reprezentativci BiH i delegacija FS BiH u Irskoj biće smješteni u hotelu "Radison Blu St. Helen's", u mirnom dijelu Dablina, okruženim prelijepim vrtovima

Jasmin Baković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH) i sekretar stručnog štaba "A" reprezentacije Elmir Pilav borave u Dablinu, gdje su dogovorili smještaj za bh. nacionalni tim pred revanš utakmicu baraža za plasman na EURO 2016, koju će odigrati u ovom gradu protiv Republike Irske 16. novembra.

"Nakon jutrošnjeg sastanka, dogovoren je smještaj bh. reprezentacije i delegacije u hotelu 'Radison Blu St. Helen's', smještenom u mirnom dijelu Dablina i okružen prelijepim vrtovima. Ovaj hotel pruža adekvatne uslove za ugodan boravak naših igrača pred drugi meč protiv Iraca. Reprezentacija će doputovati u Dablin 14. novembra u poslijepodnevnim časovima i nakon smještaja u hotelu obaviće trening na jednom od lokalnih manjih stadiona blizu hotela, dok će oficijelni trening biti održan na stadionu 'Aviva' dan prije utakmice", saopšteno je iz FS BiH.

Tokom sastanka delegacija fudbalskih saveza Irske i BiH dogovoreni su detalji u vezi sa organizacijom obje utakmice, a posebno pitanja koja se odnose na navijače, ulaznice i lokalni transport.

"Sastanak je protekao u duhu korektnih odnosa dva saveza sa obostranom željom da oba meča proteknu bez problema", piše na oficijelnoj Internet stranici FS BiH.

Prva utakmica baraža za EURO 2016 između BiH i Irske igra se 13. oktobra na stadionu "Bilino polje" u Zenici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC