• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić odgovorio treneru: Jedinstvo i ljubav!

Autor mondo.rs

Generalni direktor Zvezde u ostavci Zvezdan Terzić odgovorio je na reči trenera Miodraga Božovića o besparici u klubu. "Želje su jedno, realnost je drugo. Pokažimo ljubav svi zajedno!".

 Zvezdan Terzić odgovorio Miodragu Božoviću na tvrdnju o besparici u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS




"Igrači i zaposleni ne dobijaju plate, naručio sam juče kafu, rekli su mi - nema", ovako je trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović ranije danas govorio o trenutnom finansijskom stanju u klubu, ubedljivom lideru tekućeg prvenstva.

 Obraćanje trenera fudbalera Zvezde, pred utakmicu sa OFK Beogradom, izazvalo je mnogo komentara, pogotovo navijača priklonjenih crveno-belim bojama. Božović je upotrebio i dramatične reči, tipa: "Klub može da se ugasi u svakom trenutku", "ako se ovako nastavi od decembra će biti preživljavanje" i slično...

Povodom ovih izjava, oglasio se direktor Zvezde u ostavci Zvezdan Terzić, koji je pozvao na jedinstvo i ljubav!

Rekao je Terzić i da postoji raskorak između želja navijača Zvezde i realnosti, kao i da klub ne voleo da prodaje najbolje igrače, ali...

"Nije novost da Crvena zvezda ima mnogo finansijskih problema i istina je da smo svi zajedno srećni zbog velikih uspeha koje ostvarujemo. Crvena zvezda jeste u raskoraku između želja zvezdaške javnosti i realnih mogućnosti. Ne želimo da prodajemo Grujića i Kataija jer želimo šampionsku titulu i Ligu šampiona, a sa druge strane opet, treba nam novac za život kluba. Napravili smo dobar tim, dobar stručni štab, dobru atmosferu i na dobrom smo putu ka šampionskoj tituli", naveo je Terzić.

On kaže da je u klubu "teška finansijska situacija, jer je većinu prihoda morao da usmerava na vraćanje nasleđenih dugova".

"Od prve rate - dva miliona evra od transfera Predraga Rajkovića u septembru mesecu - isplatili smo igrače i stručni štab u iznosu od 900.000 evra, za obeštećenja klubovima za pojačanja 600.000 evra, isplatili smo tri plate zaposlenima i deo duga Jagodini. Razumemo probleme igrača, trenera i zaposlenih u klubu, ali svi skupa moramo pokazati ljubav i posvećenost prema Crvenoj zvezdi i finansijske probleme rešavati u hodu. Ove teškoće nas mogu samo ujediniti da budemo još jači i uspešniji na putu ka osvajanju šampionske titule", poruka je Terzića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC