• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Nezaslužen poraz! Sudija je pogrešio

Autor mondo.rs

Trener Partizana upire prstom u Dejana Dimitrijevića zbog dosuđenog penala i (prvog) žutog kartona Ostojiću u 16. minutu.

 Ljubonko Drulović poslije poraza od Metalca Izvor: MN PRESS

Posle pobede nad Javorom na debiju, Ljubinko Drulović sa Partizanom je u Superligi zabeležio prvi remi (protiv Mladosti u Lučanima), a onda i prvi poraz.

Metalac - Partizan 1:0, golom Nemanje Mladenovića iz penala u 17. minutu, za neverovatnih 19 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Crno-beli su posle samo pola časa igre ostali bez isključenog Miloša Ostojića (dva žuta kartona) i od tog trenutka su im drastično pale šanse da dođu do željenog rezultata.

"Teško je sada analizirati... Prvo, penal za Metalac nije postojao, a taj momenat je donekle definisao dalji tok utakmice, posebno zbog žutog kartona Ostojiću i kasnije njegovog isključenja", rekao je Drulović u mikrofon TV Arena sport, koji minut po završetku meča.

Partizan je mogao bar do boda, ali u završnici akcija nije bilo umeća, ni sreće.

"Sa igračem manje smo imali fenomenalnu šansu preko Šaponjića, posle i stativu Stevanovića. Po prikazanoj igri smo zaslužili da prođemo mnogo bolje. Probali smo sve da preokrenemo, nismo uspeli, ali ponavljam - mislim da je sudijina greška bitno uticala na rezultat".

Upitan zašto Fabrisio i Nikola Ninković nisu bili u protokolu, odgovorio je da su to "opcije" koje ima kao trener, dodavši da je Fabrisio u poslednje vreme imao problem sa povredom.

Strateg Metalca Nenad Vanić bio je egzaltiran i ponosan na svoje igrače, nakon prve pobede u Gornjem Milanovcu iz osam prvenstvenih utakmica ovog leta i jeseni!

Četiri dana ranije, kao domaćini su ispali iz Kupa Srbije od OFK Beograda.

"Javno se zahvaljujem igračima, ovo je njihova pobeda. Oni su je ostvarili, dali možda i više od maksimuma, da bi došli do famozne pobede za nas i za klub", rekao je Vanić.

"Partizan je možda i računao na ove bodove, bili su im preko potrebni, tako da je za nas došla možda kada smo se najmanje nadali. Bilo je ranije utakmica u kojima smo zaslužili da slavimo, pa nismo uspeli, sada smo došli do cilja protiv velikog protivnika. Nadam se da će nam ovo biti podsticaj za dalje i da nećemo stati".

Metalac narednog vikenda, u subotu, ide u goste Crvenoj zvezdi.

"Pokušaćemo da se suprotstavimo lideru na isti ovakav način, protiv ekipa koje su kvalitetnije moramo da damo maksimum. Zvezda igra izvanredno, ima 13 poneda zaredom. Želimo da ih zaustavimo, a da li ćemo uspeti - ne znam".

Vanić veruje da će crveno-beli biti ekstra motivisani zbog julskog remija u Milanovcu (0:0).

"Na nama je da izgaramo na terenu, pa neka rezultat dođe kao posledica toga".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC