• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krvavi obračun navijača u Sevilji (VIDEO)

Autor mondo.rs

Na ulicama grada u Andaluziji došlo je do sukoba engleskih i španskih huligana uoči meča Lige šampione između Sevilje i Mančester sitija

Večerašnji duel Sevilje i Mančester sitija u Ligi šampiona imao je uvertiru - i to krvavu. U centralnoj zoni Sevilje protekle noći došlo je do sukoba španskih i engleskih navijača.

Opšta tuča huligana izbila je u ulici Adrijano u okrugu El Arenal.

Fajt
Izvor: YouTube

Najpre je do sukoba došlo u jednom kafiću, kada su navijači domaćeg tima, prema priči očevidaca, upali u objekat i uz pokliče "Huligani, huligani" nasrnuli na grupu simpatizera gostujućeg kluba.

OKo 50 navijača su uleteli u kafić maskirani, a većina njih imala je i palice u rukama. Oni su polomili izloge i krenuli u obračun. Tuča je potom nastavljena na ulici.

Ceo inventar kafića, kao i nekoliko automobila koji su bili parkirani pored tog ugostiteljskog objekta su uništeni. Svedoci pričaju da je sukob bio žestok, da su stolice letele iznad glava prisutnih, da je svuda bilo mnogo srče, kao i da su pojedinci imali i noževe.

Iako snimci, ali i španski mediji prenose da je bilo krvavih glava, nema zvaničnih podataka koliko je huligana povređeno u tuči.

"Bilo je mnogo ljudi sa posekotinama na licu i telu i modricama. Jedan momak bio je potpuno krvav, dok je hitna pomoć zbrinula ženu koja je bila u kafiću. Sve je izgledalo nestvarno i završilo se posle 10 minuta potpunog haosa. Ništa nije nagoveštavalo sukob. Mirno smo sedeli u kafiću i pratili meč Totenhem - Aston Vila, kada je upala grupa huligana. Zaista nestvarne scene", rekao je Pol, 26-godišnji navijač Sitija, koji često odlazi na putovanja sa svojim timom.

Navodno, sukob u Andaluziji je nastavak tuče od pre dve nedelje u Mančesteru. Navijači Sitija, tada su se, potpomognuti navijačima poljskog Slaska, sukobili prvi put sa grupom pristalica Sevilje koja je doputovala u Englesku.

Tuča
Izvor: YouTube

Engleski huligani imali su "pomoć" Poljaka, koji su u ratu sa navijačima iz Sevilje od pre dve godine, nakon sukoba uoči utakmice njihova dva tima u Ligi Evrope.

U sukobu u Mančesteru uhapšena su četvorica navijača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC