• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo je - tuča u Atini!

Autor mondo.rs

Grčki i hrvatski mediji izveštavaju da su huligani napravili uvertiru za utakmicu Lige šampiona Olimpijakos - Dinamo Zagreb. Navodno su u neredima učestvovali i navijači iz Srbije.



Navijačima Olimpijakosa nije bilo dozvoljeno da prisustvuju utakmici Lige šampiona protiv Dinama u Zagrebu (azvršeno pobedom Olimpijakosa) u strahu od mogućih nereda i njihove bliskosti sa navijačima Crvene zvezde, ali su se incidenti dogodili u Atini, pred novi duel dva kluba (sreda uveče).

Prema pisanju grčkih i hrvatskih medija, u noći između ponedeljka i utorka grupa od oko 30 navijača Olimpijakosa napali su taksi u kojem su bila četvorica navijača zagrebačkog Dinama.

"Jutarnji list" navodi da je samo pukom srećom izbegnuta tragedija, odnosno smrt navijača iz Hrvatske.

Grčki mediji izveštavaju da je taksi napadnut na putu ka Pijeru, delu Atine gde se nalazi stadion Olimpijakosa. Huligani su motorima preprečili put taksi automobilu i potom su razbili stakla na vozilu. Zatim su bacili baklje i dimne bombe koje su gotovo zapalile Dinamove navijače, koji su nekako uspeli da otvore vrata i pobegnu.



U Atini strahuju da je ovo samo uvod u još žešće sukobe. Navodno su u Atinu pozvani i navijači Crvene zvezde, koji su u bliskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa, a "dinamovci" računaju na pomoć navijača Panatinaikosa, sa kojima su u dobrim odnosima.

Prema nepotvrđenim i nezvaničnim informacijama, posle noćašnjeg incidenta, u Atini je uhapšena grupa navijača, među kojima i navijači Zvezde.

Hrvatski mediji navode i da su navijači Zvezde i Dinama "dogovorili tuču" u Atini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC