• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malo Tores, malo Erić – Atletiko u problemu!

Autor mondo.rs

Na veštačkoj travi u Astani briljirao je golman domaćeg kluba, posle čega će Simeone morati da zapne u poslednja dva kola u Ligi šampiona da ne bi bilo neprijatnog iznenađenja.

Atletiko Madrid ima mnogo muka u, naizgled, jedno od lakših grupa u Ligi šampiona.

Posle kazahstanskih 0:0 u izvedbi Fernanda Toresa i Nenada Erića, pobeda Galatasaraja nad Benfikom kasnije večeras dovela bi Atletiko Madrid u veoma nezgodnu situaciju pred poslednja dva kola u Grupi C.

Astana – Atletiko bez golova, uz neverovatan zicer koji je u 32. minutu promašio Tores, a potom i dve-tri sjajne odbrane našeg čuvara mreže, Erića, koji igra kao naturalizovani fudbaler u Kazahastanu.

Erić je u 93. minutu utakmice odigranoj pred punim tribinama, a na veštačkoj travi, ukrotio udarac Janika Fereire Karaska, koji su mnogi videli u mreži.

Tim Dijega Simeonea mogao je do golova i u 74. minutu, kada je Antoan Grizman u Toresovom stilu šutirao pored gola, na sjajan pas Kokea, a tri minuta kasnije Hoze Marija Himenez glavom je reagovao na jedan odbitak i umalo savladao Erića, koji je bio priseban i skinuo i ovaj zicer Madriđana, koji su trenutno prvi na tabeli, ali...

Atletiko 7, Benfika 6, Galatasaraj 4, Astana 2.

Pogledajte Toresov promašaj.


Fernando Torres Big Chance - FC Astana v...by Match-Interview

U 20.45 u Lisabonu sastaju se Benfika i Galata, gde bi realno samo remi bio po meri "jorgandžija", koji će u poslednja dva kola dočekati turskog šampiona i potom gostovati portugalskom prvaku, koji ih je savladao u Madridu nedavno.

Naš mladi reprezentativac Nemanja Maksimović bio je standardno dobar u redovima Astane, debitanta u Ligi šampiona, tima koji se u većem delu meča branio i imao 40 odsto poseda lopte, ali koji je imao tri oštra udarca u okvir gola sa kojima je Jan Oblak morao da se pomuči.

Bivši igrač Partizana Branko Ilić dobro je obavio posao u odbrani i jedan je od zaslužnijih za drugi bod ekipe u evropskoj eliti. Astana 25. novembra dočekuje Benfiku, pa gostuje Galatasaraju 8. decembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC