• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli, srećno na San Mamesu!

Autor mondo.rs

Ljubinko Drulović na put za Španiju poveo 21 igrača, uključujući Sašu Ilića, koga nije bilo na terenu više od mesec dana.

 Fk Partizan otputovao na duel sa Atletik Bilbaom Izvor: MN PRESS

Ekipa Partizana odletela je za Bilbao, gde se u četvrtak od 21.05 sastaje sa Atletikom u okviru 4. kola L grupe Lige Evrope.

Iako se radi o duelu dve prvoplasirane ekipe - i jedni i drugi sakupili su po šest bodova, ispred Alkmara i Augzburga sa po tri - nema dileme da je Atletik favorit.

Španski predstavnik pre dve nedelje u Humskoj 1 je slavio rezultatom 2:0, nakon toga je ostvario dve sigurne pobede u Primeri, dok se Partizan sa gostovanja u Lučanima i Gornjem Milanovcu vratio samo sa jednim bodom.

Da li crno-beli, koji su u Ligi Evrope pobedili Alkmar i Augzburg (u gostima), mogu još jednom da se izdignu iz sivila svojih nastupa na domaćoj sceni, gde za vodećom Crvenom zvezdom zaostaju neverovatnih 19 bodova?

Ko zna...

Izjave igrača i trenera Drulovića

Partizan pred Bilbao
Izvor: YouTube/Partizan TV



"Ovaj tim može mnogo. Čini mi se da ni sama ekipa nije svesna koliko u njoj ima potencijala", rekao je Alen Stevanović za "Mozzart sport" pred let za Španiju.

"Nećemo da gledamo nazad, na ono što je bilo u Gornjem Milanovcu. Sezona je duga i moramo da se vratimo na pravi put. Za nas bi sve osim poraza od Atletika bilo uspeh", dodao je povremeni reprezentativac Srbije dok je selektor bio Siniša Mihajlović.


Veliki hendikep za crno-bele je povreda Andrije Živkovića (mišić), strelca tri od Partizanovih šest golova u grupi Lige Evrope.

Međutim, u avionu se našao Saša Ilić, koji zbog povrede kolena nije igrao od 23. septembra i prvenstvene utakmice protiv Rada.

Ostaje da se vidi hoće li stari as moći da pomogne na San Mamesu, u okršaju sa sjajnim veznim redom Atletika koji predvode Benjat Urkijaga i Raul Garsija, ili će se na njegov povratak fudbalu sačekati još neko vreme.

Kao što je praksa, prvak Srbije će u sredu uveče trenirati na stadionu San Mames, a pre toga će Drulović održati konferenciju za novinare.

Za tim konkurišu:

golmani Živko Živković i Filip Kljajić;

defanzivci Miroslav Vulićević, Gregor Balažic, Fabrisio Dornelas, Miloš Ostojić, Aleksandar Subić, Ivan Bandalovski, Lazar Ćirković;

vezisti Saša Lukić, Marko Jevtović, Nikola Ninković, Stefan Babović, Saša Ilić, Alen Stevanović, Petar Grbić i Nemanja Glavčić;

napadači Ivan Šaponjić, Valeri Božinov, Abubakar Oumaru i Nikola Trujić.

Ekspediciju predvode predsednik Zoran Popović, potpredsednici Milorad Vučelić i Vojislav Nedić i generalni direktor Miloš Vazura.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC