• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Menadžeri, dalje od Kataija!

Autor mondo.rs

Predsednik Crvene zvezde oglasio se povodom navodnog fizičkog sukoba najboljeg igrača ove sezone i njegovog menadžera.

 Aleksandar Katai imao problem sa menadžerom Izvor: MN PRESS

U FK Crvena zvezda mira nema. Ni kada ekipa igra odličan fudbal i ubedljivo vodi na tabeli Superlige.

Finansijski problemi nisu novost, ali ono što se, po pisanju lista Sport nedavno dogodilo jeste. Navodno je došlo do fizičkog sukoba najboljeg igrača crveno-belih ove sezone, Aleksandra Kataija, i njegovog menadžera, Boška Jankovića, inače, člana Upravnog odbora KK Partizan!

Kao razlog, navodi se podela procenata od budućeg transfera Zvezdinog fudbalera.

"Ovaj menadžer ima poslovnog partnera Igora Lazarevića iz agencije Skuderija sport, kome takođe treba da pripadne 'deo kolača' pošto su zajedno 2014. godine završili pozajmicu Kataija iz Olimpijakosa u Zvezdu", piše Sport.

Katai je čitav slučaj prijavio nadležnima u klubu, a tim povodom oglasio se predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović.

"Svima nama u klubu je jako važno da svi igrači budu fokusirani samo na svoje profesionalne obaveze. Nećemo dozvoliti bilo kome, a najmanje menadžerima, da uznemirava naše igrače, jer smo na dobrom putu da osvojimo šampionsku titulu", piše u Mijailovićevom saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

"Crvena zvezda je veliki klub i učiniće sve da zaštiti svakog svog igrača od bilo kakvih napada sa strane. Ničiji privatni interes ne može biti iznad interesa Crvene zvezde",
dodao je predsednik crveno-belih.

Aleksandar Katai je letos raskinuo ugovor sa Olimpijakosom da bi ostao u Crvenoj zvezdi i tom prilikom klubu iz Pireja "ostavio" 300.000 evra.

Zbog sjajnih partija ove sezone za krilnog fudbalera nedavno je stigla ponuda vredna 1.500.000 evra, ali su je u Ljutice Bogdana odbili, smatrajući da mogu više da zarade na 24-godišnjem momku iz Srbobrana.

U svom obraćanju javnosti, Mijailović je istakao da će Katai sigurno ostati među crveno-belima do kraja evropskih kvalifikacija.

"Aleksandar Katai svakako ne može da ide iz Crvene zvezde pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona 31. avgusta sledeće godine, tako da nema potrebe da se menadžeri muvaju oko njega. On je poslednji igrač koji može napustiti Crvenu zvezdu. Nama je jedino važno da Katai bude srećan i zadovoljan u Crvenoj zvezdi i fokusiran samo na treninge i što bolje igre. Tako će i biti",
poručio je Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC