• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Motivator" Džo Šimunić ima "keca" iz psihologije?

Autor mondo.rs

Pomoćnik novog selektora reprezentacije Hrvatske Ante Čačića ima jedinicu iz psihologije. A upravo je Šimunić doveden u stručni štab kako bi imao ulogu motivatora?

 Josip Šimunić motivator Hrvatske sa jedinicom iz psihologije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Novoizabrani selektor reprezentacije Hrvatske Ante Čačić na svojoj prvoj konferenciji je saopštio da je u svoj stručni štab uvrstio Marijana Mrmića, Anta Mišu i Josipa Šimunića, a upravo je ovaj poslednji privukao najviše pažnje javnosti.

Josipu Šimuniću, čoveku kojem je skandiranje ustaškog pozdrava "Za dom spremni!" skratilo reprezentativnu karijeru, poverena je uloga motivatora, a iako nije jasno definisano šta bi to trebalo da predstavlja, nije teško zaključiti o čemu se radi.

Međutim, Josip Džo Šimunić, koji je prošle sezone završio karijeru nema trenersku diplomu, pa kako to ide sa igračima - pokušava da je dobije što pre, ali kao i svi ostali i on mora nazad u "školsku klupu".

Zanimljivo u čitavoj priči je to da je Fudbalski savez Hrvatske (HNS) na svom sajtu objavio rezultate, tj. ocene ispita, a Šimunić je bio polaznik VIP grupe za UEFA  B licencu, a iz predmeta "Osnove psihologije" - ima jedinicu? Ili da uprostimo: samo on je pao taj predmet?

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske nedavno je čak i izjavio da se ne kaje zbog ustaških povika na Maksimiru posle pobede nad Islandom, a odluka Ante Čačića da ga ovako vrati u reprezentaciju donela je mnogo negodovanja.

Postavlja se naravno pitanje, kako će čovek koji je na poziciji "motivatora" uspeti da motiviše igrače kada iz psihologije ima "keca"?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC