• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Četnici" sabotirali početak u Atini!

Autor mondo.rs

Srpska zastava na stadionu "Karaiskaki" na kojoj je pisalo "četnici" bila povod da se čelnici Dinama pobune i zaprete da neće igrati utakmicu Lige šampiona protiv Olimpijakosa. Zasmetala im i ćirilica...

 "Četnici" sabotirali početak u Atini! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Velika srpska zastava na kojoj je pisalo "četnici" dočekala je na ogradi severne tribine stadiona Karaiskaki fudbalere Dinama iz Zagreba uoči utakmice 4. kola Lige šampiona.

 Nije bilo potrebno mnogo vremena da je uoče čelnici "modrih". Delegacija šampiona Hrvatske odmah je reagovala kod organizatora i delegata utakmice.

"Pre nego se okrenemo fudbalskim temama, nažalost, moramo se baviti i nečime što nema nikakve veze sa fudbalom. Naime, na tribini na kojoj su najžešći navijači Olimpijakosa je okačena srpska zastava što samo po sebi nije (pre)velika provokacija, ali činjenica da na njoj na ćirilici piše "Četnici"- svakako nema veze sa fudbalom. Modra delegacija se već žalila delegatu utakmice i tražila da se zastava ukloni, a prema propozicijama takmičenja i s obzirom na značenje te zastave u ovom kontekstu Dinamo čak ima pravo tražiti i da utakmica ne počne dok se ista ne ukloni", napisano je na zvaničnoj stranici Dinama.

Zastava nije uklonjena i u direktnom prenosu mogla se videti na centralnom mestu ograde severne tribine stadiona Olimpijakosa.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

delije

hrvati da cutite pa to su delije bre. zato se zabite u rupe i cutite. samo je mamic sta valja od dinama. zato da cutite hahah smeta vam cirilica

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC