• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijat bodri Partizan u Bilbau

Autor mondo.rs

Predrag Mijatović biće na tribinama "San Mamesa" u četvrtak uveče uz svoj Partizana. "Svi koji volimo Partizan, sada patimo, ali uz par dobrih utakmica sve će doći na svoje mesto", kaže nekadašnja zvezda Partizana.




"Normalno je da sam ovde, da pružim podršku Partizanu", bila je prva rečenica Predraga Mijatovića, kada su ga novinari zamolili za izjavu tokom treninga Partizana na stadionu Atletik Bilbaa uoči meča Lige Evrope (četvrtak uveče, 21h).

Mijatović, koji živi u Španiji, iskoristio je priliku da uživo gleda svoj Partizan, klub u kojem ga i dalje doživljavaju (a i doživljavaće ga) kao legendu, možda i najboljeg fudbalera kojeg je beogradski klub imao u svojoj istoriji.

 On je rekao da veruje da baš od utakmice protiv Atletika, Partizan može da napravi preokret u sezoni, koja ima dva lica - vrlo dobro evropsko i očajno u domaćem takmičenju.

"Parizan u ovom trenutku ne može da se pohvali da je u dobroj formi, ali Partizan je u Ligi Evrope pokazao da je ekipa koja želi, hoće i koja može da uradi nešto više nego poslednjih godina. Od tri utakmice pobedio je u dve. Ova utakmice je bitna, ne samo rezultatski, već i za ambijent, da pokaže da je ekipa koja ima kvalitet i koja želi i koja može", rekao je MIjatović.

Poručio je igračima Partizana da uživaju u utakmici na sjajnom stadionu:

"Ovo su utakmice koju svaki igrač želi da odigra što bolje, da da sve od sebe. Dobra prilika da se smire strasti i da pokažu da ova ekipa Partizana ima kvalitet i da je ovo prolazna faza i da će se kroz par dobrih utakmica sve te stvari doći na svoje mesto".



Kad god se pomene ime Predraga Mijatovića, povlači se i pitanje - da li će ikada doći u klub na neku funkciju, što bi mnogi navijači želeli.

Odgovor je, kao i mnogo puta do sada: "Za sada ne, ali nikad ne reci nikad".



"To se pitanje provlači poslednjih nekoliko meseci. Ja jesam veliki partizanovac i ovo kroz šta Partizan prolazi osećamo svi mi koji smo imali sreću da budemo deo Partizana. Mučimo se, patimo i želimo da to što pre prođe. Moji planovi su sada vezani za život u Španiji, potpuno je nelogično da sada bude promena planova i da odjednom dođem u Beograd, i da preuzmem nešto što bi bilo logično i što mnogi misle. Partizan ima bivših igrača i kadrova koji mogu na neke stvari da dovedu na svoje mesto. Tu sam, ako treba da se pomogne, da popričamo, ali nekakva druga funkcija isključena je u ovom trenutku. Da li će se jednog dana desiti nešto drugačije, nikad se ne zna. Ja kao veliki partizanovac uvek želim da Partizan bude što je bolji", rekao je Mijatović i nastavio:

"Nikad ne reci nikad. Neke stvari treba dobro odmeriti, proceniti i kad se jednom odlučite da uradite nešto treba biti u tome stoprocentno: J ovom trenutku ne mogu da se posvetim Partizanu 24 sata, ali možda jednog dana budem u toj situaciji".


Mijatović
Izvor: Arena sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC