• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča Delija i BBB u Atini! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Nekoliko dana, atinska policija bila je u pripravnosti, sprečila je masovne sukobe, ali su huligani ipak našli način da se pobiju. Bilo je i povređenih. Pogledajte video snimljen u blizini atinskog aerodroma!



Atinska policija učinila je gotovo sve da spreči masovne sukobe navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde, sa jedne, i navijača zagrebačkog Dinama i Panatinaikosa, sa druge strane.

Nekoliko dana policija je radila prevgentivno, upadala u prostorije u kojima se okupljaju navijači Olimpijakosa (bili domaćini navijačima Zvezde) i u prostorije navijača Panatinaikosa (ugostili dinamovce), hapsila je, plenila pirotehniku, motke, palice...

Ali, huligani su, dan nakon pobede Olimpijakosa nad Dinamom u Ligi šampiona (2:1), ipak uspeli da se susretnu u blizini atinskog aerodroma. Kolege iz grčkih medija navode da je reč o sukobu navijača Zvezde i Dinama, mada je, zaista, teško reći ko ovde koga lema.

Grčki list "To Vima" navodi da ima i povređenih u tuči kod aerodroma "Elefterios Venizelos". Isti izvor navodi da su "Srbi napali Hrvate" i da je policija odmah došla na mesto i razdvojila zaraćene.

I drugi grčki mediji izveštavaju o ovoj tuči, navodeći da je bilo "najmanje 15 povređenih Hrvata, koji su prebačeni u bolnicu". Navodno jedan od povređenih ima ubodnu ranu (verovatno nanetu nožem).

Ovo je snimak tuče koji su napravile kolege sa gazzeta.gr

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC