• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić saigračima: Moramo da verujemo!

Autor mondo.rs

Poruka Petra Grbića saigračima je da samo ako veruju u uspeh mogu do njega. "Nije sramoza izgubiti od Bilbaa 5:1, još kada im pokloniš tri gola", kaže fudbaler Partizana.

 Petar Grbić posle Atletik Bilbaa Izvor: MN PRESS

Nije lako bilo fudbalerima Partizana posle ubedljivog poraza u Bilbau (1:5) u 4. kolu Grupe L Lige Evrope. Ali, neuspesi su se očigledno odomaćili u klubu iz Humske, tako da crno-belim taborom sve više caruje ravnodušnost.

 Od ekipe u kojoj igraju Benjat, Aduric, Vilijams nije sramota izgubiti, pa čak i ako ti daju pet komada, jer su upravo isti ti fudbaleri letos napunili mrežu i moćne Barselone (4:0), ali je razočaravujće to što porazi kao da sve manje dotiču fudbalere još uvek aktuelnog prvaka Srbije.

Petar Grbić nije među njima.

"Ne znam šta da kažem posle ovakvog porata. Nećemo da se vadimo na to da su oni bili favoriti i da su mnogo jaka ekipa. Tri gola su nam dali posle naših grešaka...", počeo je vezni fudbaler "parnog valjka".

"Teško je baš, bez obzira što je to Bilbao. Da smo primili pet golova od tima sveta opet bi bilo teško, ali znam da moramo iz ovoga da se probudimo. Imamo još dve utakmice i kao što smo mogli da dobijemo Augzburg u Nemačkoj, tako možemo i na našem stadionu", rekao je Crnogorac, koga je kamera u nekoliko navrata uhvatila da se prilično nervira na terenu posle grešaka saigrača.

"Moramo da verujemo u prolaz", poslao je za kraj jasnu poruku, pre svega kolegama iz tim, Petar Grbić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC