• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane u Interu?!

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Srbije mogao bi najkasnije na leto da se preseli u Milano, prenose italijanski mediji.

Inter je savladao Romu u 11. kolu Serije A, jednog od rivala u borbi za skudeto i čelnici kluba odmah su prebacili fokus na neke druge stvari koje se tiču budućnosti ekipe.

Italijanski mediji prenose da klub već merka igrače koje bi mogli u skorije vreme da ojačaju tim Roberta Manćinija.

Prvi na spisku želja je Branislav Ivanović.

Kapiten reprezentacije Srbije prema nekim izvorima mogao bi već u januaru da se preseli na "čizmu", budući da bi tako Čelsi mogao da zaradi, a prema nekim drugim pričama Bane je viđen u junu u Interu, kao slobodan igrač, jer mu tada ističe ugovor sa "plavcima".

Aktuelni šampion Engleske nije zadovoljan njegovim partijama ove sezone, kao uostalom ni celog tima, zbog čega je gotovo sigurno da neće doći do produženja ugovora. Uostalom i politika kluba je da igračima preko 30 godina ne nude dugoročniju saradnju.

"Tutosport" je priču o interesovanju Intera za Ivanovića potkrepio činjenicom da je jedan od ljudi zadužen za praćenje potencijalnih pojačanja prisustvovao meču između Čelsija i Dinama iz Kijeva u utorak uveče na Stanford bridžu, iako defanzivac Srbije nije igrao.

Doduše skauti italijanskog kluba "skenirali" su i duet Totenhema Erika Lamelu i Jana Vertongena, ali je fokus ipak na defanzivcu Čelsija zbog iskustva koje poseduje.

Ivanović je u Čelsi stigao 2008. godine iz moskovske Lokomotive sa kojom je osvojio nacionalni kup. Tada je bio na meti mnogih evropskih velikana poput Mančester junajteda, Napolija, Milana, Juventusa, pa i Intera, ali je otišao u Čelsi.

Sa londonskim klubom je osvojio brojne trofeje - dve titule Premijer lige, tri pehara FA kupa, Komjuniti šild, Ligu Evrope, ali i trofej Lige šampiona u sezoni 2011/2012.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC