• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Evo Rajkovićevog potpisa!

Autor mondo.rs

Crveno-beli odbacili optužbe o falsifikovanju potpisa bivšeg kapitena i objavili njegov sporazum sa klubom o reprogramu duga.

 ZVEZDA: Evo Rajkovićevog potpisa! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Crvena zvezda odbacio je navode da je falsifikovan potpis bivšeg golmana i kapitena Predraga Rajkovića na sporazum o reprogramu duga, čime bi mogao da se izazove ozbiljan skandal i verovatno nova suspenzija UEFA.

Crveno-beli navode da je u pitanju "apsolutna laž"  i dodaju:

"Ono što zabrinjava je besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub".

Saopštenje na klupskom sajtu završava se fotografijom potpisanog sporazuma sa Rajkovićem, po kojem se može videti da mu klub duguje 51.969 evra, kao i porukom:

"Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto pod kojim ju je najveća navijačka populacija na Balkanu sedam decenija stvarala: SVE PROLAZI, ZVEZDA TRAJE!".

Istovremeno kada i klub, oglasio se Predrag Rajković, koji iskoristio javni Viber chat Crvene zvezde da pošalje poruku:

"Hoću ovim putem svima da kažem da priče koje su se danas pojavile da između mene i Crvene zvezde postoji bilo kakav problem nisu tačne!!! Nikada ne bih bio prepreka mojoj Zvezdi ni na koji način i krivo mi je što se tako nešto pominje",
napisao je Rajković.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC