• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Markeca na Čehe

Reprezentacija Srbije pripreme za prijateljski meč u Ostravi nastavlja bez povređenog Lazara Markovića. Selektor Radovan Ćurčić neće pozivati drugog igrača

 Lazar Marković prupušta Čehe Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

  Reprezentacija Srbije nastavila je u Staroj Pazovi pripreme za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Češke, koja se igra u petak u Ostravi.

Selektor Srbije Radovan Ćurčić ostao je bez napadača Lazara Markovića koji nije zalečio povredu, pa je u dogovoru sa medicinskim timom i sa klupskim lekarom dogovoreno da je za mladog napadača najbolje da se vrati u svoj klub Fenerbahče i nastavi lečenje.

"Selektor Ćurčić je odlučio da ne poziva novog igrača. Marković je zbog iste povrede već propustio akcije reprezentacije u oktobru mesecu", rekao je portparol FSS Aleksandar Bošković.

Nenad Tomović istakao je da svi u timu imaju želju da zabeleže pobedu u predstojećem duelu protiv učesnika narednog Evropskog prvenstva.

SRBIJA ZASLUŽUJE NACIONALNI STADION

"Nadamo se da će naša zemlja dobiti nacionalni stadion, jer to zaslužuje. Do sada smo igrali na različitim terenima, pa mislim da je naš fudbal u celini zaslužio da dobije novo sportsko zdanje", rekao je Matić.

"Na poslednja tri, četiri okupljanja dolaze isti igrači. To znači da je formirana dobra grupa fudbalera, koja želi da igra najbolje za državni tim. Mislim da smo na dobrom putu da stvorimo selekciju za predstojeći ciklus", smatra Tomović.

Nemanja Matić i Adem Ljajić osvrnuli su se i na predstojeći kvalifiakcioni ciklus za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

"Pobeda protiv Albanije i dobra igra protiv Portugalije su nas uverili da ova reprezentacija s optimizmom može da očekuje naredne kvalifikacije za Mundijal. Naša je želja da igramo svaku utakmicu kao protiv Portugalije, iako smo taj meč nezasluženo izgubili", smatra Nemanja Matić.

On smatra da je grupa u kvalifikacijama za Rusiju, nešto lakša, nego ona koja je bila za takmičenje za EURO 2016, ali da to ne znači da ih očekuje lakši posao. Naprotiv.

"Sve to na papiru tako stoji, ali se tek na terenu dobija prava slika o vrednosti nekog tima. Zato nam neće biti lako ni ovoga puta, jer sve prognoze treba da potvrdimo na terenu", smatra Matić.

Glavni kreator Srbije na poslednjim mečevima Adem Ljajić ističe da "orlovi" moraju uspešno da okončaju naredni kvalifikacioni ciklus.

"Naš glavni cilj je da obezbedimo plasman u Rusiju. Mislim da imamo potencijal za tako nešto", smatra Ljajić.

"Orlovi" će put Ostrave krenuti u sredu poslepodne, dva dana pre odigravanja duela, koji je zakazan za petak od 20.30 sati.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC