• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter nudi 4,5 miliona evra za Grujića!

Autor mondo.rs

Dan nakon što je menadžer fudbalera Crvene zvezde govorio i interesovanju Pari Sen Žermena, iz Italije je stigla informacija da su "nerazuri" ponudili ozbiljan novac.

 Marko Grujić u italiji, Inter nudi 4,5 miliona evra Izvor: MN PRESS

Marko Grujić!

Vesti o klubovima koji žele da kupe mladog asa Crvene zvezde stižu unakrsno iz Nemačke, Engleske, Francuske i – Italije.

Dan nakon što je njegov menadžer Zoran Stojadinović u razgovoru za "Sport" najavio da će Pari Sen Žermen ozbiljno "napasti" taj transfer i da se nekoliko puta razgovaralo o tome u Parizu, iz Italije stižu vesti da je Inter već spremio ponudu.

"Gazeta delo sport" piše da je klub u kojem se o transferima sada pita i Dejan Stanković, spreman da izdvoji 4,5 miliona evra za 19-godišnjeg fudbalera, koji ove jeseni igra u izvanrednoj formi. Ukoliko dođe do transfera, Grujić bi najverovatnije bio prosleđen na pozajmicu u Kjevo, pošto su u Interu sva mesta za igrače van Evropske unije za ovu sezonu popunjena.

Nije, međutim, navedeno da li su procenti od naredne prodaje uključeni u ovu ponudu, što bi bilo jako važno da Crvena zvezda izdejstvuje, ali je navedeno da bi transfer trebalo da bude ostvaren u januaru. Nezvanično, Grujić i porodica smatraju da je najbolje da igrač ostane do juna u Beogradu, dok je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u razgovoru za "Informer" rekao da garantuje da niko neće otići iz kluba do poslednje utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona narednog leta.

Prema saznanjima MONDA, Stanković je nedavno boravio u Beogradu sa namerom da se uputi u određene pojedinosti vezane za Grujićev status u klubu, želje i Crvene zvezde i igrača i njegove porodice, itd.

Plan Intera da pošalje Grujića na pozajmicu u Kjevo kosi se sa namerom Crvene zvezde da ga, iako transfer bude ostvaren već ove zime, zadrži što duže može na "Marakani".

Interesovanje za mladog reprezentativca Srbije pokazali su Roma, Čelsi, Totenhem, Everton, Sasuolo, Juventus, PSŽ, itd.

"Tačno je da Pari Sen Žermen ima nameru da kupi Grujića i da je nekoliko puta ozbiljno razgovarano na tu temu", rekao je Stojadinović za "Sport", naveo da je moguća cena oko pet miliona evra, a potom nije demantovao da postoji interesovanje Intera.

Pored Grujića, Inter bi u januarskom prelaznom roku mogao da dovede i Sofijana Fegulija iz Valensije.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC