• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irci "iskulirali" novinare u Sarajevu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Fudbaleri Republike Irske koji će u petak igrati prvu utakmicu baraža za EURO 2016 protiv selekcije Bosne i Hercegovine stigli su u Sarajevo.

 Fudbaleri Republike Irske doputovali u BiH Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Ekspedicija reprezentacije Irske doputovala je u prestolnicu BiH čarter letom iz Dablina, a po dolasku na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu dočekali su ih malobrojni navijači. Igrači i treneri nisu željeli davati izjave za medije, te su se odmah sa aerodroma autobusom uputiti prema Zenici, gdje će u četvrtak uveče na stadionu „Bilino polje“ obaviti posljednji trening pred sutrašnji duel sa BiH.



Irci stručnjaci su uoči prve utakmice baraža njihove reprezentacije u Zenici analizirali nedostatke i prednosti u igri reprezentacije Bosne i Hercegovine, napominjući kako je jedna od najvećih prijetnji koje dolaze iz bh. tima visoka tehnička sposobnost nekoliko fudbalera i marljivost većine. Ipak, smatraju kako ekipa Irske može tražiti prilike kada BiH "pokaže nedostatke u brzini u odbrani".

Utakmica Bosna i Hercegovina - Irska igra se u petak, 13. novembra, na stadionu "Bilino polje" u Zenici sa početkom u 20:45 sati. Revanš susret baraža je tri dana kasnije na stadionu "Aviva" u Dablinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC