• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda otišla u Bugarsku, ne i kapiten

Autor mondo.rs

Crveno-beli otputovali u Razgrad bez Aleksandra Lukovića.

 Zvezda otišla u Bugarsku, ne i kapiten Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Od specijalnog izveštača MONDA

Pauzu u prvenstvu zbog termina za reprezentacije Crvena zvezda iskoristiće da odmeri snage sa četvorostrukim uzastopnim šampionom Bugarske, Ludogorecom.

Crveno-beli su u petak ujutru otputovali u Razgrad, a utakmica će se igrati u subotu od 15 časova po našem vremenu.

Zbog obaveza u nacionalnim selekcijama, na spisku trenera Miodraga Božovića nema Damira Kahrimana, Marka Petkovića, Aleksandra Kataija, Luke Jovića, Vukašina Jovanovića, Marka Grujića, Srđana Plavšića i Vladimira Jovovića, ali ni Aleksandra Lukovića.

Kapiten nije trenirao dan uoči puta i odlučeno je da ostane u Beogradu, kako bi se posvetio oporavku od povrede iz meča sa Metalcem i bio spreman za duel u Nišu, protiv Radničkog (22. novembra).

Božović je u Razgrad poveo i trojicu igrača iz omladinskog pogona: golmana Aleksandra Stankovića i veziste Luku Adžića i Luku Ilića.

Prva dvojica nastupaju za omladinski tim crveno-belih, dok je treći kadet. Nema sumnje da će ovo biti veliko iskustvo za njih, a videćemo da li će im Božović pružuti šansu ili su tu, za sada, da bi osetili atmosferu prvog tima.

Crvena zvezda ubedljivo vodi na tabeli Superlige sa 15 pobeda i dva poraza, dok je Ludogorec trenutno četvrti u prvenstvu Bugarske sa 25 bodova iz 15 utakmica, šest manje od vodećeg Levskog.

Ovaj tim dobro je poznat srpskim ljubiteljima fudbala, pošto se dva puta uzastopno sastajao sa Partizanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Leta 2013. bilo je 2:1 u Bugarskoj i 0:1 u Beogradu, a i godinu dana kasnije klub iz Razgrada bio je uspešniji. Ovaj put posle dva remija - 0:0 u Bugarskoj i 2:2 u Beogradu.

Videćemo kako će proći Crvena zvezda, ali jasno je da će u prvom planu biti provera određenih igrača i taktičkih zamisli, a ne rezultat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC