• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Razgradu nema za "dž"

Autor mondo.rs

Malo o cenama u bugarskom mestu koje je dva puta ugostilo Partizan, a sada će i Zvezdu.

 O-razgradu-pred-mec-Ludogorec-Crvena-zvezda Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Od izveštača MONDA iz Razgrada

Logikom "ako hoćeš da gledaš evropski tim - plati" vode se u Ludogorecu.

Klub iz Razgrada ove sezone ne igra na međunarodnoj sceni, ali je četvorostruki uzastopni šampion Bugarske, koji je bio "tvrd orah" daleko poznatijim evropskim rivalima, a dogurao je i do šesnaestine finala Lige Evrope.

Zbog dobrih rezultata u prethodnim sezonama, rukovodstvo kluba daje sebi za pravo (opravdano) da naplaćuje ulaznice i kada su u pitanju prijateljski mečevi.

Za duel sa Crvenom zvezdom (subota, 15 časova) ulaz na tribine Ludogorec arene košta od dva do četiri evra, a u klubu nam je rečeno da se očekuje od tri do četiri hiljade gledalaca, pošto veruju da će lepo vreme i ime nekadašnjeg evropskog šampiona privući ljude na stadion u većem broju nego što je prosečna poseta na stadionu kapaciteta 12.500 mesta.

Na prvobitno pitanje da li će ulaz na stadion biti slobodan jer se radi o prijateljskoj utakmici, usledilo je prvo zaprepašćenje, a onda i izričito odričan odgovor.

"Ne, ne, nema ovde besplatnog ulaza", rekao nam je portparol kluba Vladi Trifunov i objasnio da se paralelno prodaju sezonske ulaznice, ali i dnevne, porodične, grupne i slične.

Primera radi, pica regularne veličine u restoranu je četiri evra, pivo jedan, sok i manje od jednog evra, a suveniri u klupskom butiku daleko su pristupačniji nego u nekim drugim zemljama, pa i u Srbiji - dres posvećen obeležavanju 70 godina kluba, trenutno se prodaje za 15 evra, šal za sedam, timska poster fotografija za 50 centi...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC