• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda početničkim greškama u poraz

Autor mondo.rs

Crveno-beli poklonili pobedu Ludogorecu. Božović video na koga ne može da računa.

 Zvezda početničkim greškama u poraz Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Posle 14 pobeda u prvenstvu i jedne u Kupu Srbije, seriji Crvene zvezde došao je kraj. Srećom po Miodraga Božovića i njegove izabranike - u prijateljskoj utakmici.

Crveno-beli izgubili su u Razgradu od domaćeg Ludogoreca 1:3.

Sva tri pogotka postignuta su posle grešaka igrača Zvezde!

Prvo je Mamadu Mbođ u 8. minutu dao "kosku" Mihailu Ristiću, potom je pet minuta kasnije Mičel Donald preterao u soliranju nedaleko od svog kaznenog, a onda je u 81. Nemanja Supić loše ispucao loptu i omogućio domaćinu da otkloni svaku neizvesnost u finišu.

Najbolji (od svega nekoliko) potez Zvezdinih igrača viđen je u 48. minutu, kada je Mičel Donald sjajno šutirao pod prečku sa 20 metara. Za domaćina, mrežu su pogađali Marselinjo u 8, Kafu u 13. i Afini u 81.

Dvojica debitanata

Utakmicu u Razgradu Miodrag Božović iskoristio je da pruži priliku dvojci mladih igrača, 16-godišnjem kadetu Luki Iliću i 17-godišnjem Luki Adžiću.

Um brzonogi Marselinjo i Kafu koji su još nekoliko puta pre odlaska na odmor stavili na muke Zvezdinu odbranu.

Crveno-beli zbog odsustva nekoliko reprezentativaca i povređenog kapitena Aleksandra Lukovića igrali su u kombinovanom sastavu, pa je lako bila uočljiva neuigranost tima, ali i nesigurnost kod nekih igrača. Moglo bi se reći i nedostatak kvaliteta za mesto u timu koji trenutno dominira srpskim prvenstvom.

Pre svih podbacili su Mihailo Ristić i Slaviša Stojanović od kojih se očekivalo da preuzmu odgovornost i kreiraju igru crveno-belih. I pored uvek pozitivnog stava i osmeha na licu, Mamadu Mbođ je, takođe, pokazao da se nalazi daleko od mesta u prvih 18 igrača Crvene zvezde.

Utakmica u Razgradu počela je minutom ćutanja u čast žrtvama terorističkih napada u Francuskoj, a na tribinama je bilo oko 2.500 gledalaca.

LUDOGOREC: Stojanov - Pimenta (86. Angulo), Terziev, Aleksandrov (90. Marem), Vitinja - Djakov - Afini, Vanderson, Lukoki (65. Kišada) - Marselinjo - Kafu (89. Kovačev).

CRVENA ZVEZDA: Supić - Ibanjez, Pavićević, Mbođ, Cvetković - Donald, Ristić (79. Ilić) - Matos (89. Adžić), Stojanović, Srnić (46. Vered) - Sikimić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC