• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begović: Spremni smo na sve

Autori mondo.ba Autori Anadolija

„Atmosfera u našoj ekipi je mirna i pozitivna. Čeka nas teška utakmica kao i u petak u Zenici“, rekao je Asmir Begović, golman Bosne i Hercegovine uoči revanš utakmice baraža za EURO 2016 protiv Republike Irske.

Čuvar mreže Čelsija smatra da „zmajeve“ očekuje jedna teška utakmica na stadionu „Aviva“ u Dablinu, ali da će reprezentativci BiH učiniti sve što budu mogli da osiguraju plasman na šampionat Evrope u Francuskoj.

„Neće biti velike razlike u odnosu na prvi meč koji je završio 1:1 u Zenici. I sutra će igrati dobre ekipe jedna protiv druge. Daćemo sve od sebe da izborimo rezultat sa kojim bi se plasirali na EURO 2016“, istakao je Begović.

Naglasio je da je cijela ekipa spremna i da ne razmišljaju previše o tome hoće li pobjednik dvomeča biti odlučen poslije izvođenja jedanaesterca.

„Cijela ekipa se pripremala na sve mogućnosti. Spremni smo na sve. Šta god bude mi ćemo biti spremni i nadam se uspjeti se plasirati na Evropsko prvenstvo“, kazao je Begović.

Revanš utakmica baraža za EURO 2016 između Irske i BiH igra se u ponedjeljak 16. novembra, od 19:45 sati po lokalnom, odnosno od 20:45 po srednjoevropskom vremenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC