• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajeve" će u Dablinu bodriti više 3.000 navijača

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Oko 3.000 Bosanaca i Hercegovaca iz zemlje, ali i brojnih država zapadne Evrope i Amerike stiglo je u irsku prestonicu gdje su, kako kažu, "počeli zagrijavanje za utakmicu".

Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine počeli su se okupljati u centralnim ulicama Dablina, gdje će večeras bodriti izabranike selektora Mehmeda Baždarevića u revanš utakmici baraža za EURO 2016 protiv Republike Irske.

Oko 3.000 Bosanaca i Hercegovaca iz zemlje, ali i brojnih država zapadne Evrope i Amerike stiglo je u irsku prestonicu gdje su, kako kažu, "počeli zagrijavanje za utakmicu".

Sa zastavama i šalovima BiH prave dobru atmosferu i zabavljaju se u barovima i centralnoj jezgri predivnog Dablina, koji je danas u znaku fudbala.

Prema posljednjim informacijama BiH će na stadionu "Aviva" bodriti više od 3.000 navijača. Osim rasprodanog sektora za simpatizere BiH, gostujućih pristalica biće i na dijelu tribina koje pripadaju Ircima. Kako ističu iz FS Irske stadion bi trebalo da bude ispunjen do posljednjeg mjesta, te se uzdaju u tradicionalno sjajnu podršku.

Revanš utakmica baraža za EURO 2016 između Irske i BiH igra se večeras na stadionu "Aviva" u Dablinu, kapaciteta 50.000 sjedećih mjesta, sa početkom u 19:45 po lokalnom, odnosno 20:45 po srednjoevropskom vremenu.

Prvi meč u petak u Zenici završen je rezultatom 1:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC