• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bebe: Igram kao Kristijano Ronaldo!

"Trčim kao Kristijano, šutiram kao Kristijano", kaže Bebe, najveći promašaj Fergusona i igrač koji je dao jedan gol za Rajo Valjekano za sada.

Bebe, napadač (golovi/mečevi):

Amadora 4/26
Mančester junajted 2/7
Bešiktaš 0/4
Rio Ave 2/19
Pakoš Fereira 14/39
Benfika 0/6
Kordoba 0/18
Rajo Valjekano 1/6

Najveća, ili jedna od najvećih zabluda sera Aleksa Fergusona, Portugalac Bebe, tokom šest godina bavljenja fudbalom i isto toliko slanja na pozajmice, postigao je 23 gola na 125 utakmica, ali...

To ga nije sprečilo da posle jednog gola na šest mečeva za Rajo Valjekano, u samouverenom intervjuu za "As" kaže sledeće:

"Moji idoli? Didije Drogba i Kristijano Ronaldo. Imam sličan način trčanja i isti stil šuta kao Kristijano, igram kao on. On je definitivno jedan od mojih omiljenih igrača", rekao je Bebe, sada već 25-godišnjak, koji je sve osim talentovanog igrača, kakvog ga je 2010. godine platio Ferguson.

Bebe se nikada nije i verovatno nikada neće oporaviti od odlaska na "Old Traford" posle svega četiri postignuta gola u Portugaliji.

"Sve se odigralo veoma brzo, totalno iznenađenje. Jednog dana sam trenirao, a drugog su mi rekli da potpisujem petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom. Mislio sam da je šala. Nisam bio tamo dugo, ali sam uživao. To je san svakog klinca, bilo je ludo. Igrao sam sa najboljim igračima na svetu. Nije bilo lako, prve nedelje sam morao duboko da udahnem, ali sam se navikao. Adaptirao sam se i trudio da se uklopim", rekao je igrač koji i dalje nema nastup za seniorsku reprezentaciju Portugalije.

"Rio Ferdinand, Rajan Gigs i Vejn Runi su me impresionirali. Par meseci ranije sam ih gledao na TV-u, a onda sam odjednom trčao, skako pored njih i pričao s njima. Gigs je zaista zavredio moju pažnju, video sam koliko ga vole tamo, uvek mu traže autograme, slike i dresove", rekao je Bebe, koji će, ako ništa više, imati uspomene sa treninga pod vođstvom Fergusona.

Osim ako zaista ne zaigra kao Ronaldo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC