• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na sledećoj svadbi u Zvezdi - sklekovi i deonice!

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih uputio ironično izvinjenje svima zbog fotografija sa venčanja Nemanje Supića. O odlasku Grujića: "Bolje u Dortmundu nego u Surdulici".

Fotografiije sa svadbe golmana Crvene zvezde Nemanje Supića, objavljene u jednom dnevnom listu, izazvale su u petak i reakciju trenera crveno-belih, Miodraga Božovića.

Na jednoj od slika, on je uslikan kako sedi za stolom kraj Zvezdana Terzića, sa tompusom u ruci i trubačima iza sebe.

"Jeli smo i pili. Izvinjavam se svima kojima je to zasmetalo. Sledeći put ćemo na svadbi trčati kratke deonice i raditi sklekove. Supić je, ipak, malo stariji i ovo mu je bila poslednja prilika, pa smo se opustili", ironično je poručio trener Zvezde.

Odmah potom, prokomentarisao je i objavu jednog lista da je zabranio Zvezdanu Terziću da uđe u svlačionicu, povodom koje je klub već reagovao fotografijom na kojoj je Terzić uhvatio Božovića pod ruku.

"Što se tiče priča da sam zabranio Terziću ulazak u svlačionicu... Zaista ne znam ko to izmišlja. Zamislite tog trenera koji će direktoru da zabrani ulazak u svlačionicu. Onda bi on meni mogao da zabrani dolazak na stadion", dodao je Božović.

O Grujiću i eventualnom rastanku...

"Marko Grujić je izuzetan momak, ali nije on starac Fočo i normalno je da sva pisanja o njemu imaju neki uticaj. Morate da razumete i da Zvezda živi od prodaje igrača i da postoji mogućnost da ode, ali o tome ćemo u avgustu... Sigurno da je bolje za njega i njegovu karijeru da igra u Dortmundu nego u Surdulici".

S obzirom na to da je konferencija bila posvećena nedeljnom gostovanju Zvezde u Nišu (17.00 časova, TV Arena sport), trener crveno-belih govorio je i o narednom zadatku svog tima.

"Očekuje nas veoma motivisan protivnik i sigurno neće biti lako. Uz to, čujemo i da je teren loš. U suštini, mi smo bolja ekipa od Radničkog i ako uradimo sve što smo zamislili, onda ćemo da pobedimo. Tako je na papiru, ali moramo to da pokažemo i na terenu".

Upravo protiv Radničkog, Zvezda je doživela jedan od samo dva ligaška kiksa. Novinari su ga pitali šta je rekao igračima posle tog meča, posle kojeg su crveno-beli ušli u seriju od 14 pobeda.

"Nikada ne pričam sa igračima odmah posle utakmice,  bez obzira na rezultat, jer je adrenalin jak i može svašta da se kaže i da dođe do svađe. Posle remija sa Radničkim dao sam im dva dana slobodno, da se ne gledamo... Optimista sam uvek, ali nisam očekivao bas ovakvu seriju od tada".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC