• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Ugojio sam se, ali mišićima!

Autor mondo.rs

Srpski napadač pričao je u intervjuu za "Desetku" o Ostravi i još nekim zanimljivim temama.

 Aleksandar Mitrović i kilogramima, Tomoviću Izvor: MN PRESS

Reprezentacija nam je rezultatski neuhranjena, ali nam centarfor deluje kao debeljuca.

Nije tako, tvrdi Aleksandar Mitrović, čija je kilaža aktuelna tema praktično od dana kada je napustio Partizan. Govorilo se o tome dok je igrao u Anderlehtu, pa i sada kada je igrač Njukasla.

Iako ponekad deluje da mu je dres reprezentacije Srbije mali, Mitrović kaže da to nije slučajno i da je posledica strogih treninga i dijeta kojima se želi postići...

"Tačno je da imam dva kilograma više nego kad sam došao u Njukasl, ali u mišićima", kaže Mitrović u razgovoru za novi broj magazina "Desetka".

"U dogovoru sa klubom radim na mišićnoj masi, zbog napora koje iziskuje Premijer liga i činjenice da su mi rivali prave atlete. Konkretno, moja kilaža je uvek išla između 84 i 86 kilograma, sada imam 88, ali to sam i želeo. Masnoća mi je u idealnim razmerama i to je lako proveriti", rekao je.

Novinari koji su putovali na poslednje mučenje "orlova", ovog puta u Češku, u Ostravu, čuli su da je u poluvremenu utakmice završene rezultatom 4:1 bilo svađe između Mitrovića i Nenada Tomovića. Sve zbog lošeg postavljanja u odbrani kod prvog gola Čeha...

"Ma, kakav sukob? Nije to bilo ništa sem običnog dijaloga ko je i gde trebalo da stoji. Sasvim normalan razgovor, kao i svaki drugi u svlačionici kada se gubi na poluvremenu 1:0", rekao je Mitrović.

Sve je završeno pričom o tome da su se samo sedmorica "orlova" vratila čarterom sa ostatkom delegacije, da su trojica otišla u klubove direktno, a ostali iznajmili privatne "džetove" da što pre slete u Beograd. Još iste večeri.

Javnost je bila ogorčena, a Mitrović tvrdi – bez razloga, kada je on u pitanju.

"E, pravo da vam kažem, tu se stvarno podigla prašina bez razloga. I ranije smo tako išli, a ja sam konkretno ovaj put otišao u Beograd, bukvalno da bih proveo nekoliko sati sa devojkom, koja je trudna. Nismo se videli mesec dana, a ja sam već u subotu prepodne morao za Njukasl".

Dok razmišljamo koju ćemo stranu reprezentaciju bodriti i na trećem uzastopnom velikom takmičenju, jer "orlova" opet nema, sve što se događa u i oko seniorskog nacionalnog tima deluje sivo, bezdušno i na ivici konflikta.

Sa strane.

Međutim, i taj utisak Mitrović pobija rečima...

"Možda sa strane tako ne izgleda, ali ja vam garantujem da u svlačionici nema nikakvih problema. Atmosfera među igračima je prava, sa puno uvažavanja, od Baneta kao kapitena, pa do poslednjeg igrača. Nažalost, rezultati nam ne idu na ruku, sve je teže i teže. Ali siguran sam da ćemo se vratiti na pravi put i spremno dočekati kvalifikacije za Mundijal u Rusiji".

Do narednog okupljanja...


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC