• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Ilić napustio Borac

Autor mondo.ba

Napadač Borca odlučio je dva kola prije zimske pauze da raskine ugovor sa crveno-plavima i napusti Gradski stadion.

Petar Ilić nije više član Borca.

Dvadesetdvogodišnji napadač, koji je na Gradski stadion stigao tokom ljeta prošle godine, raskinuo je ugovor sa crveno-plavima i tako dva kola prije zimske pauze napustio banjalučkog premijerligaša.

Podsjetimo, zbog povrede klupske discipline, Ilić je bio suspendovan od strane klupskog rukovodstva, pa trener Željko Vranješ u posljednjih nekoliko utakmica nije mogao da računa na njegove usluge.

"Raskinuo sam ugovor, pa idem kući da se prvo odmorim, a onda razmotrim ponude za nastavak karijere. Da javnost ne protumači pogrešno, ugovor nisam raskinuo izrevoltiran posljednjim dešavanjima jer ja nisam napravio nikakvu glupost, nisam prekršio klupsku disciplinu, trener me je udaljio iz svlačionice bez razloga i jednostavno, ovako je moralo da bude jer sam mlad i želim da igram", rekao je Ilić za portal borac-sport.com

Iako je u Borcu bio dobro prihvaćen, odlučio je da napusti Banjaluku. Zahvalio se "Lešinarima" na podršci i poručio da ne bi imao ništa protiv da se jednog dana vrati u grad na Vrbasu.

"Jako mi je žao što odlazim, zavolio sam i klub i grad, sa Borcem sam doživio i lijepe i tužne trenutke i od srca mu želim sve najbolje i nadam se opstanku u Premijer ligi jer momci koji tu igraju to zaslužuju! Navijačima hvala na podršci koju su nam davali i kod kuće i u gostima i iskreno se nadam da ću jednog dana opet zaigrati u crveno-plavom dresu", poručio je dosadašnji ofanzivac Borca.

Ilić je za godinu i po provedenih na Gradskom stadionu odigrao pedesetak utakmica u dresu Borca i postigao dva gola. Ove sezone njegov pogodak bio je odlučujući u meču prvog kola, kada su crveno-plavi pred svojim navijačima savladali Željezničar 1:0.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC