• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard otkrio zbog koga nije osvajao titule

Autor mondo.rs

Bivši kapiten Liverpula smatra da bi mnogo toga bilo drugačije da bogataši nisu ušli u fudbal.

  Stiven Džerard je jedan od najpoznatijih fudbalera sveta, sa Liverpulom je 2005. godine bio šampion Evrope, međutim, kada se priča o njemu jedna negativna činjenica uvek će se isticati pre nego sve pozitivno što je učinio i podario fudbalu.

Stiven Džerard nikada nije osvojio Premijer ligu.

Bivši kapiten "redsa", čiji je dres prvi put obukao još kao klinac 1987. i nosio ga sve do leta 2015, na promociji svoje knjige otkrio je i zašto je tako.

"Nije dobro brinuti o snazi drugih klubova, ali činjenica je da bi Liverpul osvojio dve ili tri titule da u Čelsi nije došao Roman Abramovič, a u Mančester siti šeik Mansur bin Zajed. Bogataši koji kupuju fudbalske klubove u stanju su da im omoguće veću moć u odnosu na rivale u ligi. Mi nismo mogli finansijski da se takmičimo sa njima, ali smo se zato uvek trudili da budemo najbolji što možemo na terenu", smatra Džerard.

Ljubimac čuvenog "Kopa" po završetku prošle sezone odlučio je da se preseli u Ameriku, u Los Anđeles Galaksi, iako je mogao da ostane u Evropi i sa nekim bogatim klubom pokuša da dođe do titule nacionalnog šampiona.

"Naravno da bih voleo da sam u karijeri osvojio Premijer ligu, a to je i moglo da se dogodi da sam prešao u neki bogatiji klub, ali da li bi taj trofej imao isti značaj kao bilo koji drugi koji sam osvojio sa Liverpulom? Naravno da ne bi", jasan je sjajni vezista.

Iako sada ima druge obaveze, Džerard redovno prati dešavanja u Liverpulu. Angažovanje Jirgena Klopa za trenera ocenio je kao dobar potez, a veruje i da će uskoro početi bolji dani za klub sa Enfilda.

"Sve je teže naći se među četiri najbolja tima engleskog prvenstva, ali verujem da Liverpul ima trenera i igrače sposobne da to ostvare".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC