• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Sad nek nas pominju kad odemo

Autor mondo.rs

Trener Zvezde otkrio posle pobede nad Voždovcem šta je rekao ekipi u svlačionici.

 Božović: Sad nek nas pominju kad odemo Izvor: MN PRESS

Pred par hiljada gledalaca, u popodnevnom sumraku (iako je meč počeo u 13.00 časova), Crvena zvezda "iščupala" je bodove protiv borbenog Voždovca.

Dvostruki strelac lidera bio je Ugo Vijeira, a oba pogotka postigao je u finišu utakmice. Crveno-beli su današnjom pobedom oborili klupski rekord u broju uzastopnih trijumfa.

"Fudbalski uslovi za meč su bili dobri, jer je teren bio dobar, ali je Voždovac igrao dobru odbranu i jako čvrsto pred svojim golom", kratko je poručio trener Zvezde.

S obzirom na to da je u prvom poluvremenu bio prinuđen da izvede iz igre Aleksandra Kataija, posebno je akcentovao taj detalj.

"Povreda Kataija nas je malo poremetila i to je uticalo na našu igru. Ne mogu da kažem da li će igrati u sledećem kolu ili u Kupu, jer je još rano za definitivne ocene", dodao je Božović u izjavi za TV Arena sport.

U razgovoru sa novinarima, govorio je šire.

"Mirisalo je na 0:0, ali smo srećno postigli prvi gol, a drugi je došao kao posledica toga što je već sve bilo rešeno. Zadovoljan sam ponašanjem i zalaganjem svojih igrača, zaslužili su sreću koja nas je pogledala", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

On je istakao da je tajna uspeha u dobrim igračima, koji "imaju karakter i ne odustaju".

"Zato nas i pogleda sreća. Da nemamo dobre igrače ne bismo mogli ovo da radimo. Dobar trener je onaj trener koji sa dobrim igračima napravi uspeh, oni su najzaslužniji za ovo. Napravili smo solidnu ekipu koja ima budućnost. Ima i onih koji sede na klupi, a zaslužuju da igraju. Na slatkim sam mukama", kazao je Božović.

On je naveo da su mu rekordi i dobri rezultati bitni kako bi njegova ekipa ostala upamćena, poput one koja je pretprošle sezone pod vođstvom Slaviše Stojanovića osvojila titulu.

"Znači mi s te strane što kolegu Stojanovića pominjete zbog 15 uzastopnih pobeda, tako da mislim da ćete i mene da pominjete. Rekao sam igračima da ne treba da odemo iz Zvezde i da nas niko više ne pomene, već da napravimo nešto", dodao je Božović.

Božović je rekao da još nema informacija o težini povrede Aleksandra Kataija, koji je zbog problema sa butnim mišićem napustio igru u 10. minutu.

Kada je reč o napadaču Zvezde Ugu Vijeiri, koji je postigao drugi i bio najzaslužniji za prvi gol, Božović je rekao da je to jer mu je "došla familija iz Portugala da ga gleda".

Božović je kazao da se nada da će vreme poslužiti i da će se jesenji deo prvenstva završiti u dobrim uslovima za igru.

"Još nije alarmantno, ali biće toplije i bolje vreme i nadam se da će nas poslužiti do 16. decembra, da završimo ovo jer smo zaboravili kad smo počeli", kazao je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC